Happy People
Eiza González a purtat o rochie roz cu decolteu la premiile Emmy. A avut aceeași ținută ca Rita Ora

Publicat pe 18.09.2024 la 19:33. Actualizat pe 18.09.2024 la 20:08

Actrița și cântăreața au avut același tip de ținută la ediția cu numărul 76 a Premiilor Emmy. Decolteul a fost cel care le-a diferențiat.

Eiza González a purtat o rochie roz pe covorul roșu

Profimedia Images

Eiza González și Rita Ora au purtat amândouă ținute roz și au strălucit pe covorul roșu în cadrul Premiilor Emmy 2024. Actrița în vârstă de 34 de ani și cântăreața în vârstă de 33 de ani au avut un “accident” vestimentar.

Eiza González a purtat o rochie roz cu decolteu la premiile Emmy

Evenimentul a avut loc în Los Angeles la Peacock Theater. Cele două au purtat rochii de culoare roz cu decolteu marca Tamara Ralph pentru ediția din anul acesta a Premiilor Emmy. Gala s-a ținut pe data de 15 septembrie, arată people.com. În timp ce vedeta din 3 body problem a avut o rochie cu decolteu în V din colecția toamnă iarnă 2024/2025, Rita Ora a optat pentru un altfel de model care i-a lăsat de asemenea decolteul la vedere.

View this post on Instagram

A post shared by Eiza Gonzalez (@eizagonzalez)

Cele două și-au completat ținutele cu pene de culoare roz care le-au atârnat pe brațe. Eiza González a vorbit despre ținuta aleasă și cum a decis să se îmbrace astfel.

“M-am simțit foarte fericită. Este pentru prima oară când particip la Premiile Emmy și iubesc rozul. Am simțit să aleg o rochie care să reprezinte acest moment și felul în care mă simt. Este o rochie Tamara Ralph și port acești cercei superbi de la David Yurman. Show-ul este despre spațiu și m-am gândit că mă voi integra bine astfel.”, a spus vedeta.

Aceasta a fost nominalizată cu show-ul 3 body problem pe lângă alte producții precum The Morning Show și Slow Horses. Categoria a fost câștigată de către Shogun. În ceea ce o privește pe Rita Ora, aceasta a fost însoțită pe covorul roșu de către soțul său, Taika Waititi. Acesta a purtat un costum alb-negru. Pe contul personal de instagram, artista a notat “Mama și tata sunt gata de plecare”. Seara vedetei vine după ce aceasta a fost nevoită să amâne un show în luna iulie din cauza unor probleme de sănătate.

Rita Ora și-a anulat un concert în Ungaria

Vedeta a anulat momentul său din cadrul unui festival care a avut loc în Ungaria din cauza unor probleme de sănătate. Totul a fost realizat chiar în ziua în care vedeta trebuia să performeze pe scenă.

“Vă rog să mă iertați pentru acest eveniment neașteptat, dar n-o să pot cânta. A trebuit să petrec noaptea într-un spital din Budapesta, trebuie să mă odihnesc în continuare și să ascult ce spun doctorii. Îmi pare rău pentru fanii mei care vor fi acolo astăzi și vă mulțumesc pentru înțelegere.”, a transmis vedeta în luna iulie pe pagina sa.

Cât despre Eiza Gonzalez, aceasta are peste 7 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt din cadrul prezențelor sale pe covorul roșu, dar și din cadrul seriilor și filmelor în care a jucat în ultima vreme. 3 body problem se poate vedea pe una dintre platformele de streaming. Printre alte producții de succes ale sale se numără Baby driver din 2017.

În articolul

Eiza González a purtat o rochie roz cu decolteu la premiile Emmy. A avut aceeași ținută ca Rita Ora

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp