Happy People
Eiza Gonzalez, apariție surprinzătoare alături de iubitul ei, Paul Rabil. Cum au fost surprinși cei doi

Publicat pe 18.10.2021 la 13:05. Actualizat pe 18.10.2021 la 14:20

Eiza Gonzalez este o actriță foarte discretă în ceea ce privește viața ei privată. Vedeta a reușit totuși să fie surprinsă alături de iubitul ei, jucătorul profesionist de lacrosse, Paul Rabil.

Eiza Gonzalez pe covorul roșu la premiera filmului "Bloodshot"

Getty

Eiza Gonzalez și iubitul ei duc o viață privată în ceea ce privește relația lor, asta pentru că pe rețelele de socializare cei doi nu apar niciodată împreună. Cu toate acestea, au fost zăriți acum ceva timp și imaginile au făcut înconjurul internetului.

Înainte a a-și face apariția pe covorul roșu la Veneția, în cadrul Met Gala, Eiza Gonzalez a petrecut câteva zile romantice alături de iubitul ei, Paul Rabil. Cei doi au fost văzuți în California Adventure Park, acolo unde au asistat la mai multe spectacole, printre care și Día de Muertos.

Actrița s-a distrat copios alături de partener, mai ales că story-urile actriței au fost pline de momente romantice.

Eiza Gonzalez, apariție surprinzătoare alături de iubitul ei, Paul Rabil

Eiza Gonzalez a petrecut alături de iubitul ei și câțiva prieteni și a ținut să împartă aceasta și cu cei șapte milioane de urmăritori de pe rețelele de socializare. Deși nu postează fotografii cu iubitul ei, toată lumea poate vedea cât este de fericită alături de el, dat fiind story-urile care stau mărturie.

Actrița păstrează o discreție absolută, dar a dorit să-i lase scris câteva cuvinte partenerului său, într-un mod cu totul inedit.

View this post on Instagram

A post shared by @eizagonzalez

Aceasta a lăsat fotografiile în stories, dar a scris și “Te iubesc” în dreptul acestora. De altfel, momentele petrecute împreună în California au fost printre cele mai importante, având în vedere că Paul Rabil nu a vizitat niciodată parcul de distracții celebru în toată lumea.

Printre imaginile pe care Eiza Gonzalez a dorit să le împărtășească cu fanii săi, se numără și o fotografie în care apare alături de prieteni și iubit, în dreptul unei fântâni care îți arată norocul.

Cum s-au cunoscut Eiza Gonzalez și Paul Rabil

Acum câteva luni, Eiza Gonzalez a fost văzută în compania lui Paul Rabil și astfel fanii de pretutideni au putut să-și dea seama că cei doi formează un cuplu. La acea vreme, presa a stat cu ochii pe ei și i-a urmărit la fiecare pas.

Se pare că Eiza Gonzalez și Paul Rabil s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, astfel că nu le-a fost deloc dificil să înceapă o conversație deschisă și onestă care a dus ulterior într-o altă direcție.

Eiza Gonzalez este una dintre cele mai iubite actrițe la momentul actual, milioane de fani din întreaga lume urmărindu-i activitatea profesională. Datorită frumuseții și determinării pe plan actoricesc, vedeta a reușit să obțină roluri importante în producții de succes.

Atunci când spui Eiza Gonzalez, spui fără doar și poate, o femeie extraordinară cu un trup de invidiat. Aceasta a fost surprinsă deseori în ipostaze care îi scot formele de invidiat în evidență. Cu ținute care au avantajat-o total de-a lungul timpului, Eiza Gonzalez nu se sfiește să apară în ținute extrem de provocatoare.

Eiza González Reyna este o actriță și cântăreață de origine mexicană. A devenit o figură cunoscută odată cu rolul său din telenovela ''Lola, érase una vez'', în 2007. Eiza Gonzalez și-a început visul american cu rolul lui Santanico Pandemonium în serialul de groază ''From Dusk till Dawn: The Series'' (2014–2016).

În articolul

Eiza Gonzalez, apariție surprinzătoare alături de iubitul ei, Paul Rabil. Cum au fost surprinși cei doi

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp