Happy People
Eiza Gonzalez, răpitoare într-un costum albastru electrizant. Pantofii au fost piesa de rezistență, care au dezvăluit tatuajul mai puțin știut al vedetei

Publicat pe 01.10.2021 la 18:34. Actualizat pe 01.10.2021 la 22:12

Eiza González a impresionat din nou cu o apariție demnă de laudă. Costumul electrizant a atras atenția, însă pantofii au fost piesa de rezistență. Cum arată.

Nu e o noutate pentru nimeni că Eiza Gonzalez este deținătoarea unui trup extrem de frumos, bine lucrat la sală, ea fiind recunoscută și ca model, nu doar actriță.

Cum arată perechea de pantofi și ce tatuaj are pe picior Eiza Gonzalez

Fiind una dintre cele mai cunoscute imagini de la Hollywood, vedeta face din fiecare apariție a sa o surpriză pentru toată lumea. De curând, Eiza s-a afișat la un eveniment îmbrăcată într-un costum albastru și a fost cu adevărat splendidă.

În cea mai recentă apariție, bine-cunoscuta vedetă și-a etalat trupul de zeiță într-un costum supradimensionat albastru, care o face hipnotică. Eiza a impresionat cu apariția sa demnă de marile ecrane într-o ținută desăvârșită.

Strălucirea outfit-ului este dată de o pereche impecabilă de pantofi, care sparge “oceanul” de albastru. Mai mult, fanii au putut vedea tatuajul mai puțin știut al Eizei de pe picior.

Vedeta a bifat o apariție impecabilă pentru o apariție ce merită amintită mult timp de acum încolo. Diva latino nu strălucește doar pe marile ecrane, ci și la evenimente, când are grijă să arate impecabil din cap până în picioare.

Citește și:

Eiza González Reyna este o actriță și cântăreață de origine mexicană. A devenit o figură cunoscută odată cu rolul său din telenovela ''Lola, érase una vez'', în 2007. De asemenea, a interpretat rolul principal în drama pentru adolescenți ''Sueña conmigo'', în 2010.

Actrița este fără doar și poate o femeie răvășitoare, care lasă cu gurile căscate la orice apariție.

În articolul

Eiza Gonzalez, răpitoare într-un costum albastru electrizant. Pantofii au fost piesa de rezistență, care au dezvăluit tatuajul mai puțin știut al vedetei

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp