Happy People
Eiza Gonzalez și Naomi Campbell au fost surprinse în aceeași fotografie. Faimoasele s-au aflat la un petrecere privată în Londra

Publicat pe 21.06.2024 la 15:43. Actualizat pe 21.06.2024 la 17:25

Eiza Gonzalez a participat recent la o petrecere privată în Londra, acolo unde a fost surprinsă în aceeași fotografie alături de celebra Naomi Campbell. Cele două au strălucit în fața camerei.

Eiza Gonzalez și Naomi Campbell au fost surprinse în aceeași fotografie

Getty Images

Eiza Gonzalez este una dintre cele mai recunoscute vedete din Mexic la nivel internațional. Aceasta a petrecut alături de Princess Maria-Olympia în Ibiza, iar recent a fost fotografiată împreună cu Naomi Campbell în Londra.

Eiza Gonzalez și Naomi Campbell au fost surprinse în aceeași fotografie

Actrița își continuă drumul în cariera profesională și se bucură de momente de neuitat și în viața personală. Starul de la Hollywood a zâmbit în fața camerei, dat fiind faptul că s-a aflat la o petrecere privată alături de supermodelul Naomi Campbell.

View this post on Instagram

A post shared by Eiza Gonzalez (@eizagonzalez)

Evenimentul a avut loc la The roof Gardens, iar vedeta din Mexic a realizat o mișcare inteligentă pentru a purta o conversație cu Naomi Campbell. Cele două s-au lăsat fotografiate pe covorul roșu, împărtășind un moment emoționant. Dacă modelul a purtat o rochie aurie, Eiza Gonzalez a optat pentru o ținută de culoare albă. Cele două s-au susținut reciproc.

Citește și:

Alături de Princess Maria-Olympia, Eiza Gonzalez a petrecut pe un iaht privat și a fost fotografiată în timp ce stătea la plajă. Pe lângă faptul că este una dintre cele mai apreciate actrițe din lume, reușește să-și construiască o viață personală la superlativ. În prezent, formează un cuplu cu modelul Guy Binns. Cei doi au fost surprinși petrecând momente romantice împreună. La cea mai recentă ieșire au purtat ținute casual. Vedeta are peste 7 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe.

Cele mai multe dintre acestea au legătură cu viața sa profesională. De asemenea, chiar dacă discretă cu relațiile pe care le are, nu uită să păstreze doar pentru propria persoană anumite detalii. Cea mai nouă relație a sa este cu modelul Guy Binns. Cei doi au fost surprinși de jurnaliști în timp ce se aflau în cadrul unei întâlniri romantice.

Eiza Gonzalez formează un cuplu cu modelul Guy Binns

Cu toate că în luna martie a anului 2024 Eiza Gonzalez a mărturisit că nu-și mai dorește să iasă la întâlniri, acum o putem vedea la brațul modelului masculin Guy Binns. Cei doi au fost fotografiați în repetate rânduri.

Citește și:

Pe data de 17 iunie, actrița în vârstă de 34 de ani a fost văzută la braț cu modelul britanic. Cei doi se află în Londra. Cu toate acestea nu au dorit să ofere declarații. Vedeta din The Ambulance a avut legături romantice cu mai mulți bărbați celebri de-a lungul timpului.

Printre aceștia se numără jucătorul de baschet Ben Simmons, actorul Timothee Chalamet, Liam Hemsworth, Josh Duhamel sau Jason Momoa. În prezent, Eiza Gonzalez pare să-și fi găsit o nouă dragoste. În cel mai recent interviu a menționat că își dorește să aibă copii și că de-a lungul timpului s-a îndrăgostit de mai multe ori.

“Pe măsură ce trece timpul este mai greu pentru mine pentru că nu mă mai joc. Dau totul și nu umblu cu jumătăți de măsură.”, a declarat actrița, arată people.com. În 2022 a format un cuplu pentru câteva luni cu actorul Jason Momoa, la scurtă vreme de la separarea acestuia de soția Lisa Bonet. Printre proiectele sale profesionale, Eiza Gonzalez urmează să filmeze cea de-a doua parte a seriei 3 Body Problem.

În articolul

Eiza Gonzalez și Naomi Campbell au fost surprinse în aceeași fotografie. Faimoasele s-au aflat la un petrecere privată în Londra

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp