Happy People
Eiza Gonzalez, surprinsă cu un look natural în timpul filmărilor. Cât de bine arată brazilianca fără retușurile stiliștilor

Publicat pe 03.08.2022 la 21:59. Actualizat pe 03.08.2022 la 22:42

Eiza Gonzalez a publicat o captură din ultimul său film și poate fi văzută fără pic de machiaj pe chip. Cum arată.

Eiza Gonzalez

Getty Premium

Eiza Gonzalez este o actriță celebră care a făcut furori la Hollywood și a ajuns să aibă succes pe continentul american, dar și în lumea telenovelelor. Ea a fost mereu apreciată datorită talentului său, dar și a frumuseții care i-a fermecat pe producătorii de film.

Actrița este una dintre cele mai iubite și cele mai apreciate actrițe, care au făcut carieră la Hollywood încă de la o vârstă foarte fragedă. Încă de când a apărut pe marile ecrane acesta a ajuns în atenția publicului datorită stilului său nonconformist și totodată elegant.

Cum arată Eiza Gonzalez fără machiaj pe chip

Ea a muncit foarte mult pentru a ajunge în acest punct al carierei sale și a lucrat atât pe plan profesional, cât și fizic, pentru o apariție impecabilă.

Actrița internațională și-a făcut intervenții la nivelul nasului, al pomeților, a buzelor dar și la nivelul conturului feței, lucru care nu se cunoaște deloc în prezent, ceea ce dovedește că și-a ales cei mai buni medici care să o transforme. Astfel poate foarte ușor să renunțe la machiaj pentru că a ajuns la înfățișarea dorită.

View this post on Instagram

A post shared by Eiza Gonzalez (@eizagonzalez)

Citește și:

Eiza González Reyna este o actriță și cântăreață de origine mexicană. A devenit o figură cunoscută odată cu rolul său din telenovela ''Lola, érase una vez'', în 2007. De asemenea, a interpretat rolul principal în drama pentru adolescenți ''Sueña conmigo'', în 2010.

În articolul

Eiza Gonzalez, surprinsă cu un look natural în timpul filmărilor. Cât de bine arată brazilianca fără retușurile stiliștilor

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp