Happy People
Elizabeth Gutiérrez, prima apariție în mediul online după despărțirea de William Levy. Cum a reacționat

Publicat pe 25.05.2022 la 15:00. Actualizat pe 25.05.2022 la 13:54

La scurt după anunțul făcut de William Levy despre despărțire, Elizabeth Gutiérrez a apărut în mediul online cu un mesaj indirect. Cum a reacționat vedeta.

Elizabeth Gutiérrez a făcut primele postări în mediul online după vestea tristă lansată pe William Levy. Actorul și frumoasa lui soție s-au despărțit definitive, asta după ce de-a lungul timpului au avut nenumărate probleme în relație.

Fanii au rămas uimiți să o vadă pe vedetă atât de fericită după ce William Levy a mărturisit că nu va mai forma un cuplu cu cea care i-a dăruit doi copii.

Elizabeth Gutiérrez, prima apariție în mediul online după despărțirea de William Levy

La doar câteva zile de când William Levy a mărturisit că se desparte de Elizabeth Gutiérrez, aceasta a făcut primele postări în mediul online și a lăsat câteva mesaje indirecte. Actorul și-a surprind urmăritorii de pe Instagram atunci când a lăsat un comunicat oficial în care anunța despărțiea de mama copiilor săi.

“Sunt pregătit pentru un nou capitol în viața mea.”, a scris William Levy în mediul online. Actorul a declarat că va fi întotdeauna alături de copiii lor, atunci când vor avea nevoie. Chiar dacă Elizabeth Gutiérrez nu a reacționat încă de la început, iată că acum actrița a urcat câteva postări pe contul de Instagram și a lăsat mesaje indirecte.

View this post on Instagram

A post shared by Elizabeth Gutierrez (@gutierrezelizabeth_)

Elizabeth Gutiérrez apare într-o manieră foarte provocatoare, lăsând un mesaj clar că despărțirea nu o afectează. Nu a mai fost nevoie de niciun cuvând, însă vedeta a scris : “Sunt femeie, nu mi-e teamă, sunt sexy, sunt divină, sunt invincibilă, sunt creativă. Fanii au rămas fără grai în fața acestei destăinuiri, însă și-au dat seama rapid că aceasta se află într-un moment inedit al vieții.

William Levy și Elizabeth Gutiérrez au mai trecut printr-o despărțire în decembrie 2014, atunci când internauții au crezut că ruptura este definitivă. Ulterior, cei doi și-au mai dat o șansă. De-a lungul istoriei lor, cei doi au întâmpinat mai multe piedici.

Elizabeth Gutiérrez și Willam Levy, o istorie de iubire

Elizabeth Gutiérrez a mărturisit într-un interviu că nu simte nevoia să se căsătorească cu William Levy pentru a forma o familie adevărată alături de cel pe care îl iubește cu adevărat.

“Cred că în fiecare relație este necesar ca partenerii să se susțină, să-și dea aripi să crească împreună, dar și separat. Asta este frumos. Eu îl admir mult pentru că a crescut enorm în toți acești ani și asta datorită efortului pe care l-a depus.”, a declarat Elizabeth Gutiérrez acum ceva timp.

“Pregătită să întâlnești un bărbat bun, care să te iubească, să-ți fie fidel, să te respecte și să fie cu tine toată viața”, „Există femeie frumoase, dar Elizabeth are ceva apare”, „Sper să ai suficientă putere pentru a-ți reface viața alături de copii, să-ți oferi valoarea pe care o meriți, să-ți găsești un bărbat care să te merite. Un bărbat care te expune așa cum a făcut-o William Levy nu te merită.”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți pe contul de socializare al vedetei.

Mai mult de 2 mii de comentarii și 800 de mii de aprecieri a primit Elizabeth Gutiérrez în dreptul ultimei postări de pe Instagram.

În articolul

Elizabeth Gutiérrez, prima apariție în mediul online după despărțirea de William Levy. Cum a reacționat

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp