Happy People
Emre Altug din Golden Boy – Dragoste rebelă a fost supus unei intervenții chirurgicale. Actorul și-a speriat fanii

Publicat pe 15.09.2024 la 12:30. Actualizat pe 15.09.2024 la 09:56

Emre Altug a părăsit platourile de filmare ale seriei Golden Boy - Dragoste rebelă și acum își surprinde din nou fanii. Acesta a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Emre Altug din Golden Boy – Dragoste rebelă a fost supus unei intervenții chirurgicale

Happy Channel

Emre Altuğ a făcut parte din distribuția seriei Golden Boy – Dragoste rebelă, însă a părăsit distribuția pentru a se concentra asupra altor planuri profesionale. A susținut concerte, dar a fost nevoit să fie supus unei intervenții chirurgicale care i-a speriat pe fani.

Emre Altuğ din Golden Boy – Dragoste rebelă a fost supus unei intervenții chirurgicale

Surprins cu un bandaj pe braț, aceștia și-a anunțat fanii că a avut probleme de sănătate. Acesta a jucat rolul Orhan în seria celebră Golden Boy – Dragoste rebelă. Le-a povestit tuturor cum a ajuns pe mâna medicilor.

View this post on Instagram

A post shared by Emre Altuğ (@emrealtug)

“Am suferit de o boală timp de 5 luni. Când a revenit, doctorul mi-a spus să facem operația. Am avut-o în această dimineață. Nu e vorba despre altceva decât despre probleme de sănătate.”, a declarat actorul celebru, arată gazeteduvar.com.tr. Acesta este unul dintre cei mai populari artiști din Turcia. Are peste 1 milion de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 900 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt realizate pe scenă, acolo unde performează în fața oamenilor.

Citește și:

A fost căsătorit cu Çağla Şıkel și continuă să rămâne amândoi două nume relevante. În mediul online sunt îndrăgiți de fani și se bucură de succes la fiecare pas. Aceasta a participat la un concert recent al fostului soț, cântând toate melodiile prezent. A avut o surpriză atunci când acesta a început interpretarea cântecului "Su Gibisin". În acel moment, copiii vedetei au îmbrățișat-o și i-au arătat acesteia afecțiunea cuvenită. Ulterior, le-a explicat tuturor că fiii săi au plecat la tatăl lor.

“Copiii au plecat la tatăl lor. Sâmbătă seară”, a scris aceasta. Surprins recent într-un centru comercial din Turcia, actorul a mărturisit că cei doi băieți pe care îi are au crescut deja.

“Copiii au crescut în fața ochilor noștri.”, a spus acesta.

Detalii despre actorul Emre Altuğ din Golden Boy – Dragoste rebelă

Actorul și cântărețul în vârstă de 55 de ani a divorțat de model Çağla Şıkel în vârstă de 45 de ani ân ciuda faptului că au doi copii împreună. Cei doi s-au căsătorit în 2008 și s-au despărțit în 2015. Au doi copii: Kuzey în vârstă de 15 ani și Uzay în vârstă de 12.

“Copiii au crescut în fața noastră. Merge totul foarte bine. Mi-e frică dacă o să mă întrebe dacă pot să studieze în străinătate. Mă întreb dacă o să încerce cineva să-i convingă. Nici mama lor nu vrea ca ei să plece. Dacă există șansa de a avea succes aici, bineînțeles că n-o să-l oprim. Lucrurile pe care le visează sunt momentan aici.”, a spus actorul.

Cu toate că nu a oferit prea multe detalii despre operația sa, actorul din Golden Boy – Dragoste rebelă și-a liniștit fanii în cele din urmă. Spune că doctorul i-a recomandat să urmeze operația. După ce și-a anunțat retragerea din cadrul seriei, nu a încetat cu proiectele profesionale, din contră. A ținut să fie cât mai prezent în fața fanilor, pe scenă și să îi încânte cu piesele sale.

În articolul

Emre Altug din Golden Boy – Dragoste rebelă a fost supus unei intervenții chirurgicale. Actorul și-a speriat fanii

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp