Happy People
Erkan Kolçak Köstendil din Legea familiei a trecut de la actorie la producție. A lucrat din nou cu colegii Damla Sönmez și Rıza Kocaoğlu

Publicat pe 02.10.2024 la 15:24. Actualizat pe 02.10.2024 la 18:33

Premiera filmului 'Tezgah' a avut loc în Turcia. Actorii Erkan Kolçak Köstendil, Damla Sönmez și Rıza Kocaoğlu au pășit pe covorul roșu mândri de ceea ce au realizat.

Erkan Kolçak Köstendil din Legea familiei a trecut de la actorie la producție

Instagram

Erkan Kolçak Köstendil din Legea familiei nu este doar unul dintre actori, ci s-a dedicat și regiei acestui film. A ținut să demonstreze că poate trece de la o etapă la alta fără nicio problemă în acest sens. De asemenea, soția sa Cansu Tosun i-a fost alături pe tot parcursul.

Erkan Kolçak Köstendil din Legea familiei a trecut de la actorie la producție

În mediul online continuă să fie unul dintre cei mai apreciați actori din Turcia. Are peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt din cadrul producției recent lansate.

View this post on Instagram

A post shared by Erkan Kolçak Köstendil (@erkankeka)

“Eram pregătită pentru o serie TV, dar cei trei au făcut un film”, “Sunteți niște genii”, “Sperăm să vă mai vedem și în alte producții”, au fost doar câteva dintre cuvintele fanilor. De asemenea, Erkan Kolçak Köstendil a lăsat un mesaj în spațiul public pentru cei care doresc să urmească producția turcească.

“Mi-am îndeplinit toate așteptările cu acest film. Astăzi ar fi fost și aniversarea maestrului actor Tuncel Kurtiz. Îl comemorăm.”, a declarat actorul, arată milliyet.com.tr. Cea mai recentă întâlnire cu jurnaliștii turci pentru un nou interviu a avut loc în cadrul unei săli de box din Cihangir, Turcia.

“Ca și actor, procesul promovării unui film mă obosește. Parcă se aleargă din loc în loc și lucrurile se întâmplă la fel. În filmul nostru, personajele noastre se lovesc cu anumite cuvinte, fără a ridica mâna. Am vrut să ducem referința către asta.”, a spus actorul – producător. A primit nenumărate comentarii pozitive în mediul online, însoțite de sprijinul soției sale.

Erkan Kolçak Köstendil a mărturisit că la baza ideii de a fi scenarist și regizor a stat critica din piesele lui Shakespeare, începând din Grecia Antică. O altă bază a ceea ce a vrut să ofere sunt personajele care au o experiență reală, trăită într-un mediu diferit. De asemenea, a subliniat că și-a dorit să reflecte conflictele din relații.

În articolul

Erkan Kolçak Köstendil din Legea familiei a trecut de la actorie la producție. A lucrat din nou cu colegii Damla Sönmez și Rıza Kocaoğlu

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp