Happy People
Erkan Petekkaya revine în atenția fanilor cu un nou proiect profesional. Despre ce este vorba

Publicat pe 02.07.2024 la 12:06. Actualizat pe 02.07.2024 la 13:10

Erkan Petekkaya revine în atenția publicului cu un nou proiect profesional. Actorul își continuă traiectoria pe platourile de filmare.

Erkan Petekkaya revine în atenția fanilor cu un nou proiect profesional

Instagram

După succesul pe care l-a avut în seriale precum Furtună pe Bosfor, Delikanlı Sadi și Red Room, actorul Erkan Petekkaya revine în atenția publicului cu un nou proiect profesional. Fanii așteaptă încântați să îl vadă încă o dată pe micile ecrane.

Erkan Petekkaya revine în atenția fanilor cu un nou proiect profesional

Este unul dintre cei mai apreciați actori ai Turciei la momentul actual. Are peste 1 milion de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe. Chiar dacă este dedicat complet meseriei sale, nu uită că familia este întotdeauna cea mai importantă.

View this post on Instagram

A post shared by Erkan Petekkaya (@erkanpetekkaya)

În presa din Turcia s-a zvonit recent că Erkan Petekkaya urmează să revină pe micile ecrane. Urmează o perioadă intensă pentru celebrul actor. Acesta va interpreta rolul principal în Yasak Aşk. Cel mai recent proiect profesional al său este O Kiz, acolo unde a jucat timp de 25 de episoade.

Pe lângă proiectele profesionale cărora se dedică constant, Erkan Petekkaya are grijă ca familia să aibă o viață așa cum și-au dorit-o. Recent, actorul din Furtună pe Bosfor a fost alături de soția sa în cadrul absolvirii fiului Cano. Cei doi au publicat mai multe ipostaze în mediul online, acolo unde de cele mai multe ori țin să le arate fanilor fiecare pas pe care îl realizează.

Citește și:

Erkan Petekkaya s-a căsătorit cu Didem Soydan în 2003 și împreună au un copil ce s-a născut în 2003. Actorul și-a exprimat sentimentele legate de absolvirea fiului chiar pe rețelele sociale.

“Le doresc succes și fericire tuturor tinerilor care merg la universitate și încep o viață nouă. Sper ca Dumnezeu să le aducă alături oameni buni.”, a declarat actorul în vârstă de 53 de ani. În ceea ce privește viața fiului său, acesta a punctat că își dorește pentru el să aibă o cale liberă pentru a-și urma toate visele, arată ntv.com.tr.

Erkan Petekkaya și-a pierdut tatăl

În luna martie a acestui an, actorul din Furtună pe Bosfor și-a pierdut tatăl. Devenit celebru pentru rolurile din "Ali Kaptan" și "Öyle Bir Geçer Zaman Ki", Erkan Petekkaya a publicat în mediul online faptul că și-a pierdut tatăl.

Citește și:

“L-am pierdut pe dragul meu tată Akın Petekkaya în această dimineață. Funeraliile vor avea loc la Moscheea Beykoz/Kavacık Görele.”, a scris acesta. Cu toate că tristețea a pus stăpânire pe viața sa personală, iată că proiectele profesionale nu au întârziat să apară.

A jucat pentru prima oară într-o comedie absurdă alături de Levent Ülgen și Fırat Doğruloğlu. Povestea din Filme Gel aduce în fața publicului visul lui Çetin, acela de a lucra cât mai mult pe platourile de filmare și de a fi promovat.

A făcut de asemenea parte și din proiectul Son Gün (Last Day), care a reușit să atragă atenția dat fiind faptul că este un thriller psihologic. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Uğur Yücel, Erkan Petekkaya, Cemal Toktaş, Serhat Kılıç, Ahmet Mümtaz Taylan, Nazan Kesal, Yasemin Allen și Kürşat Demir. Ahmet Sönmez este cel care stă pe scaunul regizorului.

În articolul

Erkan Petekkaya revine în atenția fanilor cu un nou proiect profesional. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp