Happy People
Eugenio Derbez își arată public dragostea pentru mama Angelicăi Vale

Publicat pe 20.04.2021 la 14:33. Actualizat pe 20.04.2021 la 14:39

Eugenio Derbez este un celebru și apreciat actor, producător și comediant mexican. Actorul le-a intrat rapid la inimă fanilor din întreaga lume, care n-au rezistat în fața carismei acestuia. De curând celebrul Eugenio Derbez și-a mărturisit public sentimentele pentru prima lui iubire.

Eugenio Derbez la premiera producției "Overboard", 2018

Getty Images

Eugenio Derbez a devălui într-un interviu online pentru Hola marea lui dragoste din copilărie, pe care a ținut-o ascunsă atâta timp. Ea este Angélica María , mama lui Angélica Vale , femeia de care Eugenio s-a îndrăgostit pe vremea când era doar un copil.

Scânteia a apărut atunci când Angélica María a lucrat la telenovela Ana del Aire alături de Silvia Derbez , mama lui Eugenio. Din moment ce de foarte tânăr a vizitat forumurile de televiziune, era obișnuit ca el să-și însoțească mama la înregistrări. În acel moment, Eugenio avea între 8 și 10 ani, potrivit Hola.

View this post on Instagram

A post shared by Eugenio Derbez (@ederbez)

Angélica nu a avut decât comentarii plăcute despre Silvia: „A fost cea mai bună actriță, nu din Mexic, spun eu din lume, puține actrițe ca acea doamnă”, a spus aceasta. Și dincolo de camere, personalitatea doamnei Derbez a fost cea mai bună: „Și nu doar o mare actriță, ci și prietena, însoțitoarea, o doamnă divină, mama ta”, a adăugat Angélica.

Despre zilele în care Eugenio și-a însoțit mama, actrița a adăugat: „Divin, divin, cu ochii tăi inteligenți, frumoși și îndrăzneți, și tu mi-ai luat șamoi, un tip de gustare mexicană, pentru că știai cât de mult îmi place”, ceea ce a trezit o frumoasă amintire soțul Alessandrei Rosaldo.

Dragostea din copilărie a lui Eugenio Derbez

Actorul a mărturisit în timpul interviului că pe vremea când era doar un copil și mergea cu mama sa la filmările pentru Ana del Aire, s-a îndrăgostit într-un mod pur și inocent de Angelica Maria. Eugenio obișnuia să-și spună că este iubitul Angelicăi, era de-a dreptul fascinat de femeia care era colega de platou a mamei sale.

View this post on Instagram

A post shared by Eugenio Derbez (@ederbez)

Îmi amintesc că am fost la un moment dat la filmări cu mama și mâncam șamoi, iar ea a observat pentru că era la fel de înnebunită de acele dulciuri ca mine. Din acel moment i-am rugat zilnic pe părinții mei să mergem să cumpărăm dulciuri pentru Angelia pe care i le dădeam când ajungeam la filmări, a mărturisit actorul cu nostalgie.

De asemenea, Derbez a povestit că pentru el nu conta că Angelica era mult mai mare și o celebră actriță a Mexicului, pentru el aceasta era doar prietena lui și cea pentru care cumpăra dulciuri.

Citește și:
În articolul

Eugenio Derbez își arată public dragostea pentru mama Angelicăi Vale

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp