Happy People
Eugenio Siller, într-o ipostază extreme de sexy. Cum a apărut actorul pe rețelele de socializare

Publicat pe 07.04.2021 la 14:02. Actualizat pe 07.04.2021 la 14:11

Eugenio Siller este un actor, cântăreț și model de origine mexicană. Acesta este cunoscut în domeniul cinematografiei pentru rolurile sale din telenovelele celebre, precum: „Rebelde”, „Mi Pecado”, „Al Diablo”, „Reina de Corazones”. De curând frumosul actor și-a pus fanele pe jar printr-o fotografie într-o ipostază extreme de sexy.

Eugenio Siller la Annual Screen Actors Guild Awards 2016

Getty Images

Eugenio a debutat în lumina reflectoarelor prin intermediul reclamelor publicitare și a muzicalurilor comice. Puțin mai târziu, în anul 1998 mai exact, actorul a devenit un membru al trupei Klishe. După o perioadă de regăsire, artistul s-a simțit atras de lumea frumosului, lumea modelingului. În urma experienței de model, Eugenio și-a descoperit marea dragoste, actoria, lucru căruia i s-a dedicat întru totul.

Conform peoplepill, Siller a absolvit în anul 2005 CEA, o importantă școală de actorie din Mexic. În anul 2006 acesta a primit un semnificativ rol pentru cariera sa în telenovela “Rebelde”, telenovelă care a atras după ea multă recunoaștere și atenție din partea mai mult producători. Datorită talentului și muncii constante în domeniu, Eugenio a primit primul lui rol principal în 2007 în telenovela Al Diablo con los Guapos „Al Diablo con los Guapos”.

View this post on Instagram

A post shared by EUGENIO SILLER ️ (@eugenio_siller)

După 10 ani de activitate în domeniul telenovelelor mexicane, Eugenio Siller s-a reprofilat către o altă filieră a acestui domeniu. Frumos peste măsură, șarmant și sigur pe calitățile lui, artistul a decis să-și încerce norocul în lumea Hollywood-ului. Schimbarea bruscă a fost de fapt una foarte calculată, Hollywood-ul reprezentând unul dintre cele mai mari visuri ale actorului.

Într-un interviu oferit revistei People, Eugenio a declarat: „Întotdeauna mi-am dorit să vin la Los Angeles să studiez și când eram copil nu am putut să fac asta pentru că am început să lucrez de la o vârstă fragedă. Și pentru mine să fiu aici a fost un vis împlinit.”

Imaginea care a făcut furori pe Instagram

Eugenio Siller are un corp de-a dreptul de invidiat. Frumosul actor depune foarte mult efort în aspectul său fizic, motiv pentru care prezintă o condiție fizică de excepție. Încrezător în atuurile sale, Siller a pus pe jar inimile femeilor din întreaga lume când s-a pozat într-o ipostază foarte sexy.

View this post on Instagram

A post shared by EUGENIO SILLER ️ (@eugenio_siller)

Imaginea de pe Instagram, unde Eugenio are mai bine de 1 milion de fani, îl întruchipează pe acesta lipsit de haine, într-o poziție artistică, transmițând un puternic mesaj “Body in mosion”, adică “Corp în mișcare”. Fotografia artistică a actorului a atras imediat atenția. Corpul bine lucrat, cu muschi proeminenți și definiți a făcut furori pe internet. Imaginea actorului a strâns ma bine de 48 de mii de like-uri în doar 6 ore de la publicare.

Citește și:
În articolul

Eugenio Siller, într-o ipostază extreme de sexy. Cum a apărut actorul pe rețelele de socializare

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp