Happy People
Evelyn Beltrán a cunoscut-o pe fiica lui Toni Costa, Alaïa. Cum a decurs întâlnirea cu micuța și ce a declarat frumoasa brunetă

Publicat pe 26.05.2022 la 19:50. Actualizat pe 26.05.2022 la 20:20

Evelyn Beltran a cunoscut-o pe fiica lui Toni Costa, micuța Alaïa. Frumoasa brunetă a făcut primele declarații despre emoționanta întâlnire.

Toni Costa pe 23 mai 2019

Profimedia Images

Într-un interviu acordat recent, faimoasa Evelyn Beltrán, iubita lui Toni Costa, a făcut declarații despre prima întâlnire avută cu micuța dansatorului, Alaïa. Totul s-a desfășurat mult mai repede decât s-ar fi așteptat îndrăgostiții.

Cu toate că Adamari López și Toni Costa au stabilit ca întâlnirea să aibă loc cu ajutor profesional, dansatorul a grăbit procesul.

Evelyn Beltrán a cunoscut-o pe fiica lui Toni Costa, Alaïa

Toni Costa a declarat că întâlnirea a fost un succes, asta pentru că micuța Alaïa a fost de-a dreptul încântată de întâlnirea cu Evelyn Beltrán. Iubita dansatorului i-a dăruit fiicei acestuia un iepuraș, iar aceasta i-a povestit mamei sale că noua iubită a tatălui său este o persoană bună la suflet și perfectă.

La aproape un an de la despărțirea de Adamari López, dansatorul Toni Costa a vorbit despre întâlnirea fiicei sale, Alaïa cu partenera sa recentă de viață.

View this post on Instagram

A post shared by Toni Costa (@toni)

“Noi suntem împreună de câteva luni, știi că în dragoste nu există timp. Suntem foarte fericiți, suntem liniștiți și cu conștiința împăcată că am făcut totul așa cum trebuie.”, a mărturisit celebrul danasator ce are la momentul actual mai mult de două milioane de fani pe contul personal de Instagram. Acesta a subliniat că atunci când a fost vorba despre despărțirea de mama fiicei sale nu a existat nicio a treia persoană în viața sa.

“Am cunoscut-o pe Evelyn la una din clasele mele în luna august, relația a început în septembrie. Eu cu Adamari am terminat relația în luna aprilie. Au fost cinci luni în care nu am avut nicio relație, însă Evelyn a intrat în viața mea. Nici ea nu a intrat în relația mea, nici eu în a ei, pentru că ea era deja despărțită de fostul partener.”, a declarat Toni Costa.

Plin de sinceritate, Toni Costa a vorbit și despre relația dintre Evelyn și fiica sa, Alaïa

Fanii deja știu că Toni Costa dezvăluie fiecare moment din viața sa, și de această dată nu a reprezentat o excepție. Acesta spune că micuța o cunoaște deja pe iubita sa.

“Suntem în acea etapă în care Alaïa știe deja foarte multe lucruri.”, a spus dansatorul. În acel moment, Toni Costa mărturisea că nu se putea ca micuța să o cunoască pe partenera sa.

“Am fost în lacrimi pentru că niciodată nu mi-aș fi imaginat reacția ei.”, a declarat Evelyn Beltran. Toni Costa spune că fiica sa știa deja că tatăl ei are o prietenă extrem de specială pe care o iubește foarte mult, însă atunci când a întâlnit-o a fost cu adevărat special.

Evelyn Beltran i-a dăruit micuței un iepuraș într-o căsuță simpatică de păpuși, iar micuța a fost de-a dreptul impresionată. Toni Costa a declarat că fiica sa a fost bucuroasă să o cunoască pe iubita sa, iar aceasta i-a vorbit foarte frumost despre Evelyn Beltran.

“De acum înainte, fiica mea este o adevărat domnișoară, în toată regula. Percepția despre tatăl ei este că este o persoană bună la suflet.”, a completat celebrul dansator, Toni Costa.

În articolul

Evelyn Beltrán a cunoscut-o pe fiica lui Toni Costa, Alaïa. Cum a decurs întâlnirea cu micuța și ce a declarat frumoasa brunetă

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp