Happy People
Facundo Arana trage un semnal de alarma cu privire la mediul înconjurător. În ce acțiune onorabilă este implicat

Publicat pe 26.09.2022 la 21:11. Actualizat pe 26.09.2022 la 22:32

Problema poluării mediului înconjurător a devenit un subiect tot mai abordat de opinia publică. Vedeta de cinema, Facundo Arana, s-a implicat într-o acțiune ce are ca scop reciclarea deșeurilor.

Facundo Arana

TV Happy

Actorul susține inițiativa unui producător de a confecționa ochelari din plasticul găsit pe plajă.

Protagonistul cunoscutului serial „Înger sălbatic” susține inițiativa producătorului argentinian Qualita Eyewear de a crea ramele ochelarilor din plasticul găsit pe plajă. Acțiunea urmărește reciclarea deșeurilor și curățarea plajelor publice.

Facundo Arana susține inițiativa ochelarilor produși din plastic reciclat

Facundo Arana, într-o postare pe contul său de Instagram, își prezintă susținerea pentru activitatea producătorului de ochelari și recomandă tuturor o astfel de inițiativă.

„Sunt foarte fericit să vă spun asta: băieții din San Pedro, au creat o marcă de ochelari, @qualiaeyewear, care sunt realizate prin prelucrarea plasticului aruncat, așa cum vedeți în videoclip. Pe pagina lor puteți vedea mai multe din tot ceea ce fac.”

Actorul a creat, în colaborare cu Qualita Eyewear, un clip ce prezintă parcursul ochelarilor confecționați din plastic găsit pe plaje.

View this post on Instagram

A post shared by Facundo (@facundoaranatagle)

Citește și:

Ce face și ce pasiuni are actorul Facundo Arana

Facundo Arana a devenit cunoscut odată cu rolul lui Ivo din serialul „Înger sălbatic”, difuzat începând cu anul 1998 în peste 80 de țări. Chiar dacă vedeta de cinema a mai jucat ulterior și alte roluri, niciunul nu i-a adus atâtea laude.

Atunci când nu joacă pentru marile ecrane, actorul se ocupă de o pasiune a sa: muzica. Acesta face parte dintr-o trupă- Facundo Arana & The Blue Light Orquestra și cântă la saxofon.

Printre alte pasiuni ale sale se numără surful, dar și mersul pe munte, actorul escaladând Everestul. Ultima telenovelă în care a mai avut un rol a fost „Pequeña Victoria”, difuzată în 2019.

Citește și:
În articolul

Facundo Arana trage un semnal de alarma cu privire la mediul înconjurător. În ce acțiune onorabilă este implicat

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp