Happy People
Fahriye Evcen în parcul de distracții. Cum se distrează actrița alături de Burak Özçivit și micuțul Karan

Publicat pe 09.05.2022 la 16:00. Actualizat pe 09.05.2022 la 14:44

Fahriye Evcen Ozcivit nu doar că este o actriță desăvârșită și o femeie frumoasă, dar este și o mamă perfectă pentru micuțul Karan. Vedeta s-a fotografiat în parcul de distracții, acolo unde a fost cu Burak Ozcivit și fiul.

Fahriye Evcen Ozcivit pe covorul roșu în cadrul Cannes Film Festival

Profimedia Images

Deși s-a zvonit că Fahriye Evcen și Burak Ozcivit divorțează, iată că zvonurile sunt departe de a fi adevărate. Cei doi se iubesc mai mult ca oricând și pentru a demonstra, s-au fotografiat în timpul liber, atunci când luau micul dejun alături de fiul lor, Karan.

Frumoasa actriță le-a arătat recent fanilor cum își petrece timpul liber, în parcul de distracții. Reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

Fahriye Evcen nu doar că este o actriță renumită, dar este și o mamă bună și o soție desăvârșită, asta dacă ne luăm după imaginile postate pe rețelele sociale.

Fahriye Evcen Ozcivit în parcul de distracții

În cea mai recentă fotografie din online, Fahriye Evcen apare în parcul de distracții, într-un carusel strălucitor. Simplitatea cu care actrița alege ținutele i-au atras pe internauți, iar gândul că aceasta reușește de fiecare dată să-și împartă viața de familie și locul de muncă, nu a fost departe de cei care o îndrăgesc.

Peste 7 mii de oamenii au comentat în dreptul fotografiilor actriței și aceasta a primit nu mai puțin de 600 de aprecieri.

“O zână cu un zâmbet frumos”, “Să fii fericită mereu”, “Ești așa frumoasă”, “Frumusețe”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

După zvonurile legate de despărțirea de Burak Ozcivit, frumoasa Fahriye Evcen le-a arătat tuturor că nimic nu este mai fals. Astfel, aceasta a postat o fotografie alături de celebrul actor și fiul Karan.

View this post on Instagram

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf)

Ulterior, actrița a mai postat o fotografie, de data aceasta doar alături de bărbat.

“Îmi încep ziua cu cele două jumătăți ale inimii mele”, a scris Fahriye Evcen în dreptul pozei.

“Suflete”, “Întotdeauna să fii la fel de fericită”, “Am primit vești foarte proaste astăzi, legate de separarea celor doi, iată că este totul bine”, “Ești foarte frumoasă”, au scris internauții.

Peste 1 milion de fani i-au apreciat fotografia în care actrița apare alături de soțul ei, Burak Ozcivit. Acesta o strânge în brațe și o sărută pe obraz.

Fahriye Evcen neagă zvonurile legate de separarea de Burak Ozcivit

Deși relația dintre Fahriye Evcen și Burak Ozcivit pare că merge ca pe roate, presa a luat cu asalt vestea cum că cei doi ar divorța. Se pare că actrița le-a răspuns imediat printr-o postare pe rețelele sociale.

Fahriye Evcen s-a întors pe micile ecrane și apare în serialul “Alparslan Great Seljuk”, iar gurile rele au zvonit rapid că între actriță și Burak Ozcivit există deja probleme, dat fiind faptul că amândoi stau mai mult separați din cauza filmărilor.

De la o vârstă foarte fragedă, Fahriye Evcen a intrat în lumea filmului, asta după ce a fost introdusă producătorului İbrahim Mertoğlu. Aceasta a făcut parte din programul Oya Aydoğan.

Unul dintre primele roluri importante ale actriței a fost în serialul „Yaprak Dökümü”, acolo unde a interpretat-o pe “Necla”. Primul film în care actrița a apărut și care s-a văzut în multe cinematografe, a fost „Cennet”, producție difuzată în 2008.

În același an a fost distribuită în rol principal pentru filmul „Aşk Tutulması”. Vedeta a studiat istorie la Boğaziçi University.

În articolul

Fahriye Evcen în parcul de distracții. Cum se distrează actrița alături de Burak Özçivit și micuțul Karan

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp