Happy People
Fahriye Evcen surprinde cu o ținută all – black în curtea casei. Cum s-a fotografiat vedeta

Publicat pe 18.10.2024 la 13:58. Actualizat pe 18.10.2024 la 14:30

Fahriye Evcen revine în atenția fanilor cu o ținută casual pe care a purtat-o chiar în curtea casei. Vedeta impresionează cu frumusețea sa.

Fahriye Evcen surprinde cu o ținută all – black în curtea casei

Instagram

Fahriye Evcen Özçivit este o actriță care a reușit să impresioneze întotdeauna prin frumusețe și simplitate. S-a căsătorit cu faimosul Burak Özçivit în 2017 și de atunci au format o familie perfectă. Au împreună doi copii cărora au ținut să le dedice tot timpul lor. Cu toate că a lipsit o bună perioadă de timp de pe platourile de filmare, vedeta continuă să fie activă pe rețelele sociale.

Fahriye Evcen surprinde cu o ținută all – black în curtea casei

Nu mai este niciun secret faptul că Fahriye Evcen este o frumusețe a Turciei, iar acest lucru se observă foarte ușor atunci când vedem fotografiile pe care le urcă în mediul online. Atenția internauților a fost îndreptată asupra ținutei pe care aceasta a decis să o poarte. Este vorba despre pantaloni negri și un top de aceeași culoare, fără mâneci.

View this post on Instagram

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf)

Nu au putut lipsi ochelarii negri și un zâmbet care îi luminează fața de fiecare dată. Frumoasa actriță este una dintre cele mai urmărite vedete din Turcia în mediul online. A impresionat de-a lungul timpului milioane de fani cu aparițiile sale pe rețelele sociale. Comentariile din partea fanilor nu au întârziat să apară.

Citește și:

“Îmi luminezi viața”, “Cea mai frumoasă femeie din Turcia”, “Ea este cea mai frumoasă femeie din Turcia”, “Inima și sufletul meu”, „Ești un adevărat model”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Născută în Germania, vedeta a devenit cunoscută în Turcia și a jucat în seriale precum Calikusu în 2013, acolo unde l-a și cunoscut pe partenerul său actual.

Burak Özçivit continuă să aibă o viață profesională intensă, însă atunci când revine alături de familia sa petrece timpul exclusiv cu cei dragi. Astfel, în cel mai recent interviu a vorbit despre importanța celor dragi și cum vede relația pe care și-a construit-o de-a lungul timpului.

Starul turc Burak Özçivit vorbește despre viața personală: “Familia este totul”

În cadrul unei invitații speciale, actorul celebru a vorbit extrem de emoționat despre viața de familie și ce înseamnă aceasta pentru el. Tatăl a doi copii, nu uită să rămână alături de cei dragi în ciuda programului încărcat. Călătorește deseori în interes de afaceri, însă atunci când revine în Turcia este dedicat celor pe care îi iubește.

Are peste 25 de milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente sunt din cadrul campaniilor al cărui subiect principal este ca de fiecare dată. Comentariile internauților nu au întârziat să apară și aceștia îl laudă.

Citește și:

“Nu renunța niciodată la ceea ce crezi și la iubire. Familia înseamnă totul pentru mine. Fac munca asta de 20 de ani, am experiență și niciodată nu iau un rol cu mine acasă. Viața de familie este frumoasă. Lumea este într-o parte și familia este în cealaltă parte.”, a spus actorul în cel mai recent interviu, arată takvim.com.tr. Nu este pentru prima oară când vorbește despre cei dragi, mai ales că a fost supus judecății. S-a zvonit că ar fi înșelat-o pe soția sa cu o colegă de platou.

În articolul

Fahriye Evcen surprinde cu o ținută all – black în curtea casei. Cum s-a fotografiat vedeta

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp