Happy People
Fiica faimoasei Adamari López este model la vârsta de 9 ani. Alaïa a îmbrăcat o rochie de epocă pentru o sesiune foto

Publicat pe 19.09.2024 la 12:12. Actualizat pe 19.09.2024 la 13:09

Fiica faimoșilor Adamari Lopez și Toni Costa continuă să-și construiască cariera ca model. Alaia a pozat pentru noua colecție a designerului Mar Segovia.

Fiica faimoasei Adamari López este model la vârsta de 9 ani

Getty Images

Adamari López și Toni Costa continuă să-și crească fiica împreună cu toate că s-au despărțit. Demonstrează astfel că situațiile între părinți nu trebuie să degenereze din cauza faptului că relația de cuplu nu mai funcționează. Recent, tânăra Alaïa a surprins comunitatea de fani a mamei sale cu o apariție inedită în mediul online.

Fiica faimoasei Adamari López este model la vârsta de 9 ani

Deși este încă un copil, Alaïa demonstrează că poate începe o carieră în lumea modellingului. Chiar în luna septembrie a debutat profesional în cadrul prezentării de modă a creatoarei Mar Segovia. Ea este una dintre fetițele care apar în catalogul pentru modele de copii.

View this post on Instagram

A post shared by Adamari Lopez (@adamarilopez)

În ceea ce o privește pe mama sa celebră, aceasta își continuă traiectoria profesională și se bucură de succes atât pe micile ecrane cât și în mediul online. Are peste 9 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe.

Cele mai recente dintre acestea sunt din vacanțele recente pe care le-a avut alături de cei dragi. Alaïa își continuă visul de a deveni vedetă și se află printre modelele colecției Belle Epoque. Această colecție a fost inspirată de către femeile care au avut un cuvânt de spus în arta franceză, dar și în literatură, arată univision.com.

Citește și:

Fiica faimoasei Adamari a pozat cu titlul Mademoiselle De Noialles, cel care se referă la scriitoarea Anna de Noialles, “o poetă și novelistă care a captivat cu emoție și spirit literatura, lăsând o urmă importantă în lieratura franceză.” Prezentatoarea din cadrul emisiunii Desiguales nu a întârziat să arate cât de mândră este de fiica sa. Ba mai mult, ia creat un cont de instagram și fiicei sale pentru ca totul să decurgă mult mai ușor în acest sens.

În luna aprilie a anului trecut, tânăra a avut parte de prima sa comuniune și Mar Segobia a fost cea care a creat cele opt rochii pe care le-a purtat pe parcursul celebrării. Fata a arătat că îi place să fie model, însă este și o bună dansatoare și o jucătoare excelentă de fotbal la fel ca tatăl său. A practicat până în prezent mai multe sporturi printre care fotbal, echitație, gimnastică, printre altele.

Adamari López a depășit o situație dificilă pe plan personal

Cu mai bine de 30 de ani în luminile reflectoarelor, artista a demonstrat în repetate rânduri că nicio situație dificilă pe plan personal nu o poate opri să ajungă acolo unde își dorește. A avut cancer la sân, însă a luptat cu boala și în prezent se află în afara oricărui pericol.

Citește și:

“Emoțional, fizic și spiritual mă simt mult mai puternică, mult mai bine și pregătită să-i ofer fiicei mele viitorul pe care îl merită.”, a declarat vedeta într-un interviu. Cu toate că a suferit de cancer, a trecut peste această etapă grație doctorilor și psihologilor care au ajutat-o în acest sens.

Deși nu formează un cuplu, astăzi se simte mult mai pregătit pentru orice situație neprevăzută din viața sa. Continuă să apară în fața camerelor.

În articolul

Fiica faimoasei Adamari López este model la vârsta de 9 ani. Alaïa a îmbrăcat o rochie de epocă pentru o sesiune foto

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp