Happy People
Filmul Seni Bıraktığım Yerdeyim cu Damla Sönmez din Legea familiei în rol principal a avut premiera în cadrul Antalya Golden Orange Film Festival. Vezi despre ce e vorba

Publicat pe 11.10.2024 la 14:58. Actualizat pe 11.10.2024 la 15:50

Damla Sönmez revine în atenția fanilor cu un nou proiect profesional. De data aceasta este vorba despre filmul Seni Bıraktığım Yerdeyim.

Filmul Seni Bıraktığım Yerdeyim cu Damla Sönmez din Legea familiei în rol principal a avut premiera în cadrul Antalya Golden Orange Film Festival

Instagram

Damla Sönmez este una dintre actrițele care au făcut parte din distribuția seriei Legea familiei. În prezent și-a încântat fanii cu un nou proiect profesional. Filmul a fost prezentat în cadrul Antalya Golden Orange Film Festival, ediția cu numărul 61.

Filmul Seni Bıraktığım Yerdeyim cu Damla Sonmez din Legea familiei în rol principal a avut premiera în cadrul Antalya Golden Orange Film Festival

Evenimentul s-a bucurat în fiecare an de o notorietate absolută. Nume mari au revenit de fiecare dată pe covorul roșu și s-au bucurat de premiile câștigate. De asemenea, noile producții au ajuns pe marile ecrane fără niciun dubiu. De data aceasta vorbim despre Seni Bıraktığım Yerdeyim cu Damla Sonmez în rol principal.

View this post on Instagram

A post shared by Tilya Damla Sönmez (@iamdamlasonmez)

Regizat de către Ümran Safter, filmul spune povestea călătoriei unei femei prin societate, asta după ce află că fratele său s-a sinucis. Producția îi aduce pe marila ecrane pe actorii Damla Sönmez, Günkut Güven și Eray Yasin Işık, iar cei prezenți la eveniment s-au arătat extrem de încântați.

Regizoarea Ümran Safter susține că în trecut a lucrat ca jurnalistă și astfel a fost inspirată din propria poveste pentru a-și scrie personajele prezentate pe marile ecrane.

Citește și:

“Am început să o scriu ca pe o poveste a întârzierii. Mereu întârziem. Eu și cei din jurul meu avem povești personale. Am ținut să le aduc împreună. În locul unui film despre moarte, e un film despre întârzieri, regrete, un film despre răni nevindecate, despre cuvinte.”, a declarat Ümran Safter, arată haberimizvar.net.

În ceea ce o privește pe Damla Sönmez, atunci când a citit scenariul filmului, a menționat că a avut mai multe dificultăți în a-și interpreta concret și corect personajul în cauză. În schimb, producătorii și regizoarea au fost foarte încântați de munca cu actori atât de îndrăgiți. Într-un interviu recent, Damla Sonmez a vorbit despre experiența de viață și schimbările care s-au reflectat în cadrul personajelor sale.

Damla Sönmez din Legea familie vorbește despre experiența de viață într-un interviu recent

Pe lângă faptul că oferă publicului cele mai intense povești pe micile ecrane, vedeta a subliniat că își dorește să intre în pielea personajelor care îi sunt destinate de către producători. Are peste 1 milion de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe.

Citește și:

Cele mai recente dintre acestea sunt din cadrul proiectelor în care s-a implicat recent, dar și grație evenimentelor la care a fost invitată. Spune că și-a cunoscut personajul Nazan în luna mai a anului 2024, atunci când i-a fost prezentat proiectul profesional. De asemenea, a vorbit despre personalitatea care o descrie cel mai mult în prezent, după o perioadă de introspecție.

“Nu cred că este ceva care să mă facă unică. Cred că sunt mai orientată către detalii și perfecționistă. Nu spun asta cu mândrie. Încerc să mă perfecționez și să accept lucrurile așa cum sunt.”, a declarat vedeta. Spune că își dorește să se reîntoarcă pe scenele teatrelor, acolo unde a avut mai multe reprezentații înainte de pandemie.

“Vreau foarte mult, mi-e dor de asta.”, a spus vedeta.

În articolul

Filmul Seni Bıraktığım Yerdeyim cu Damla Sönmez din Legea familiei în rol principal a avut premiera în cadrul Antalya Golden Orange Film Festival. Vezi despre ce e vorba

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp