Happy People
Gabriela Spanic, celebra focoasă din La Usurpadora, nu se dezminte de aparițiile cu impact și revine în centrul atenției cu un mesaj puternic

Publicat pe 25.04.2023 la 18:28. Actualizat pe 25.04.2023 la 19:34

Gabriela Spanic, considerată una dintre cele mai frumoase femei în urmă cu două decenii, a revenit la ipostazele care au consacrat-o. Cât de bine arată.

Gabriela Spanic

Gettyimages.com

Gabriela Spanic revine pe rețelele de socializare după o perioadă de absență, mai mult, aceasta pare că face "trebuit" vremurilor incendiare care au consacrat-o ca fiind una dintre cele mai frumoase și senzuale femei din televiziune.

Gabriela Spanic impresionează cu ultima apariție. Ce mesaj puternic a transmis

Pe Gaby Spanic, o știm din telenovele, însă fără doar și poate dintre numeroasele telenovele care vor rămâne pentru totdeauna gravate în inimile publicului se numără și La Usurpadora, seria cu Fernando Colunga și Gaby Spanic în care actrița a strălucit și și-a demonstrat talentul interpretând unele dintre cele mai îndrăznețe roluri.

Celebra actriță în vârstă de 47 de ani este una dintre cele mai apreciate femei din Venezuela și Mexic pentru frumusețea ei și silueta impecabilă. Aceasta a postat o fotografie pe Instagram în care a captat atenția fanilor, dar și un mesaj cu impact: "Nimeni nu poate opri pe cineva care știe exact ce vrea. Luptați pentru visele voastre", a scris actrița.

View this post on Instagram

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv)

Citește și:

Cariera lui Spanic a început în 1992 când s-a alăturat concursului Miss Venezuela, reprezentând statul natal, Guárico, care a servit drept platformă pentru lansarea carierei sale de actorie, cu apariții în telenovelele venezuelane precum Morena Clara, unde a interpretat-o pe ticăloasa Linda Prado.

În articolul

Gabriela Spanic, celebra focoasă din La Usurpadora, nu se dezminte de aparițiile cu impact și revine în centrul atenției cu un mesaj puternic

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp