Happy People
Gabriela Spanic le-a prezentat fanilor personajul pe care îl va jucat în serialul Amores. Prin ce schimbare trece actrița de dragul actoriei

Publicat pe 27.01.2023 la 17:46. Actualizat pe 27.01.2023 la 17:51

Gabriela Spanic, una dintre cele mai iubite actrițe de televiziune din America Latină, a prezentat recent prin intermediul rețelelor de socializare noul său personaj din seria Amore.

Gabriela Spanic

Getty

Aceasta a făcut o schimbare radicală de imagine, prezentându-se ca o femeie simplă, cu o ținută care este departe de ceea ce fanii s-au obișnuit să vadă de-a lungul anilor.

Prin intermediul postării sale pe rețelele de socializare, Gabriela a transmis că va fi prezentă în primul episod al celui de-al doilea sezon al seriei Amores que engañan. Actrița a anunțat că fanii ar trebui să fie cu ochii pe rețelele ei de socializare, deoarece sunt multe surprize pregătite pentru ei.

Cum va arăta Gabriela Spanic în rolul noului său personaj din seria Amore

Gabriela Spanic a prezentat fanilor prin intermediul rețelelor de socializare noul său personaj din seria Amore. Gabriela Spanic a apelat la o schimbare totală, devenind o femei simplă, cu o ținută care nu se reflectă deloc în ceea ce s-a obișnuit să prezinte de-a lungul anilor.

Revenirea sa pe micile și marile ecrane a fost aplaudată de fanii din întreaga lume, care au așteptat o nouă epocă de aur a vedetei de televiziune, care ani în șir a bucurat inimile a milioane de telespectatori.

“Bună, îngerii mei! Astăzi vă aduc o parte din caracterizarea personajului meu din seria Amores que engañan! Voi fi în primul episod al celui de-al doilea sezon! Fii cu ochii pe rețelele mele de socializare! Sunt multe surprize! Vă iubesc! Total!”, a transmis actrița.

View this post on Instagram

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv)

Citește și:

Este evident că actrița Gabriela Spanic este încântată să revină în fața publicului și să surprindă prin noile sale roluri. Fanii ei sunt încântați de această veste și așteaptă cu nerăbdare să o vadă pe aceasta în acțiune în noul sezon al seriei Amores que engañan.

Cu o cariera impresionanta și un aspect fizic deosebit la vârsta de 49 de ani, Gabriela Spanic este un exemplu pentru toți cei care doresc să se inspire.

Citește și:
În articolul

Gabriela Spanic le-a prezentat fanilor personajul pe care îl va jucat în serialul Amores. Prin ce schimbare trece actrița de dragul actoriei

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp