Happy People
Gabriela Spanic, mesaj de mulțumire pentru fanii săi. De ce a făcut acest gest actrița din producția “La Usurpadora”

Publicat pe 20.03.2023 la 17:48. Actualizat pe 20.03.2023 la 18:08

Gabriela Spanic este cunoscută ca una dintre cele mai iubite actrițe ale anilor 2000 și una dintre cele mai sexi vedete în viață. Vedeta nu se dezice de aparițiile care au făcut-o celebră și care au menținut primele pagini ale ziarelor în trecut. Acum, pentru tot ce a obținut de-a lungul carierei sale, a ales să transmită un mesaj de mulțumire fanilor ei.

Gabriela Spanic

Gettyimages.com

Cu ocazia Zilei Internaționale a Fanilor, Gabriela Spanic a transmis un mesaj plin de mulțumire celor care au făcut-o cine este astăzi: o vedetă internațională. Gabriela Spanic și-a arătat recunoștința față de devotamentul oamenilor care au crescut-o de-a lungul timpului și i-au acordat un loc important în inimile lor, lucru care a făcut-o extrem de iubită la nivel internațional.

A fost și va rămâne un exemplu pentru mulți oameni care au crescut văzând-o pe micile și marile ecrane în producții care i-au încununat reușita, creându-și în timp o imagine greu de doborât în ochii oamenilor.

Ce mesaj a transmis Gabriela Spanic fanilor ei. Cuvintele i-au înduioșat pe cei care o urmăresc încă de la începuturile sale

Gabriela Spanic este recunoscătoare oamenilor care i-au fost alături și care o susțin în toate proiectele sale: “La mulți ani de Ziua Internațională a Fanilor pentru toți îngerii mei! Vă mulțumesc pentru atâtea mesaje de dragoste în această zi! Vă mulțumesc că sunteți alături de mine la bine și la greu!”, a transmis Gabriela Spanic.

View this post on Instagram

A post shared by Gabriela Spanic (@gabyspanictv)

Citește și:

Gabriela Spanic este una dintre cele mai iubite și îndrăgite actriței și femei de televiziune din toate timpurile. Acesta a ținut ani în șir oameni lipsiți de ecranele televizoarelor atunci când ea era invitată în platou, făcea parte din emisiuni sau se afla în postura de moderatoare.

Prezentul ne arată că frumusețea poate fi atemporală și întreținută, indiferent de anii care trec. Gabriela Spanic demonstrează că ceea ce i-a oferit Mama Natură nu are termen de expirare. Nu e de mirare că a fost considerată una dintre cele mai atrăgătoare femei în perioada anilor 2000, atunci când se bucura de un succes fulminant.

Citește și:
În articolul

Gabriela Spanic, mesaj de mulțumire pentru fanii săi. De ce a făcut acest gest actrița din producția “La Usurpadora”

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp