Happy People
Gabriela Spanic pregătește un nou proiect care i-a încântat pe fani! Ce anunț a făcut actrița în urmă cu puțin timp

Publicat pe 30.07.2021 la 17:41. Actualizat pe 15.05.2022 la 13:35

Gabriela Spanic revine pe micile și pe marile ecrane după o perioadă de absență. În ce distribuție își va face prezența.

Gabriela Spanic

Profimedia

După șapte ani de absență de pe micul ecran, cunoscuta actriță și-a reluat actvitatea în telenovele ca parte a distribuției „Si nos dejan'.

Însă, dintre numeroasele telenovele care vor rămâne pentru totdeauna gravate în inimile publicului se numără și La Usurpadora, seria cu Fernando Colunga și Gaby Spanic în care actrița a strălucit și și-a demonstrat talentul interpretând unele dintre cele mai îndrăznețe roluri.

Gabriela Spanic, din nou în ochii unei lumi întregi

Au trecut mai bine de două decenii de la acel fenomen care a cucerit cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, a cărei istorie continuă să mai răscolească inimile oamenilor, iar Gabriela vrea să fie din nou în ochii lumii.

Desigur, Gabriela Spanic a ținut să își anunțe fanii că nu va lua vacanță să se relaxeze și asta pentru că va juca într-unul dintre cele 30 de episoade care alcătuiesc cel de-al patrulea sezon al producției "Esta historia me suena", potrivit Tv Mania.

"Esta historia me suena" este o serie de antologie muzicală produsă de Televisa, care aduce în fața telespectatorilor povești ale femeilor care au spart granițele și au fost inspirate de teme muzicale celebre.

Potrivit aceleași surse, actrița a început filmările luni și prin intermediul rețelelor de socializare a oferit câteva indicii despre cum va arăta noul său personaj, Rosario.

În articolul

Gabriela Spanic pregătește un nou proiect care i-a încântat pe fani! Ce anunț a făcut actrița în urmă cu puțin timp

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp