Happy People
George Seely, dezvăluire surprinzătoare de Valentine’s Day. Ce a declarat fostul soț al actriței Marlene Favela

Publicat pe 15.02.2021 la 16:40. Actualizat pe 15.02.2021 la 17:27

George Seely și Marlene Favela s-au căsătorit în 2017, însă au decis, de comun acord, să meargă pe drumuri separate la finalul anului trecut. Nu a trecut prea multă vreme și iată că bărbatul a făcut o dezvăluire surprinzătoare de Valentine’s Day.

George Seely a fost căsătorit, timp de trei ani, cu actrița Marlene Favela

Instagram

Cu siguranță, ziua de 14 februarie este momentul perfect de a exprima sentimente frumoase față de persoana iubită. Este și cazul lui George Seely, care a surprins pe toată lumea cu o declarație de dragoste neașteptată.

El a făcut public faptul că iubește pe cineva, chiar de Ziua Îndrăgostiților. Nu are vreun gând să se întoarcă la actriță și nu este vorba nici despre micuța lor, Bella.

George Seely, dezvăluire surprinzătoare de Valentine’s Day

Ziua Îndrăgostiților nu este dedicată numai cuplurilor, ci poate include în tradițiile altor țări și prieteni ori anumiți oameni speciali. De aceea, fostul soț al Marlenei Favela a decis că este momentul să își exprime „dragostea”, față de o persoană la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Nu se știe foarte bine dacă în glumă sau în serios, însă omul de afaceri australian și-a arătat susținerea și admirația pentru fostul președinte american, Donald Trump.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Just George ‍️ (@george.seely)

George Seely pare să își fi petrecut Valentine’s Day de unul singur, într-un mod tipic masculin. A fost o zi însorită, o duminică perfectă pentru ieșit la pescuit. Drept urmare, bărbatul asta a și făcut. S-a echipat cu un trening, ochelari de soare și o șapcă pe cap și s-a relaxat pe o barcă. Imaginea în care el a fost surprins în ipostaza descrisă a fost postată pe pagina sa de socializare.

Până acum, nimic neobișnuit pentru un burlac. Detaliul care atrage însă atenția este descrierea fotografiei, în care afaceristul apare din profil.

„Te iubesc Donald Trump.”, a transmis omul de afaceri.

Astfel, fără alte explicații, el și-a dezvăluit apartenența politică, mai ales în aceste momente tensionate, de tranziție.

Mai mult decât atât, șapca purtată de George Seely conține mesajul de campanie a lui Donald Trump din 2016, atunci când a câștigat alegerile prezidențiale:„Make America great again”.

Reamintim că în Statele Unite au avut loc proteste violente, odată cu numirea la Casa Albă a noului președinte, Joe Biden.

Singura persoană care i-a cucerit inima lui George Seely este fiica sa

Deocamdată, după ultimul mariaj eșuat, George Seely preferă să se bucure din plin de celibat. Nu pare să existe vreo altă femeie în viața sa. Singura persoană căreia inima lui îi aparține este Bella. Superba lui fetiță, pe care o are împreună cu actrița Marlene Favela, abia a împlinit vârsta de un an, în luna octombrie a anului trecut.

Micuța a rămas în grija mămicii sale, care a decis să îi facă și propria sa pagină de socializare. Tăticul transmite numeroase complimente, la fiecare fotografie în care ea apare.

„Ce frumusețe ”, a scris el în dreptul celei mai recente.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de BellaSeely (@bellaseely_)

Nici actrița nici omul de afaceri nu au dori să facă publice motivele pentru care s-a ajuns la despărțire.

Citește și:
În articolul

George Seely, dezvăluire surprinzătoare de Valentine’s Day

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp