Happy People
Gizem Arıkan din “Păsări rănite” a îmbrăcat un costum atipic. Cum s-a lăsat fotografiată actrița

Publicat pe 16.07.2022 la 20:00. Actualizat pe 16.07.2022 la 16:31

Gizem Arıkan din “Păsări rănite” a îmbrăcat un costum atipic de culoare portocalie și s-a lăsat fotografiată. Cum a fost surprinsă actrița și ce părere au avut fanii.

Gizem Arıkan din “Păsări rănite”

Happy Channel

Gizem Arıkan din “Păsări rănite” a îmbrăcat un costum de culoare portocalie și nu s-a sfiit să arate imaginile în mediul online acolo unde e apreciată întotdeauna de milioane de fani. Deși are doar 27 de ani, vedeta s-a făcut rapid cunoscută datorită talentului său nemărginit.

După ce a câștigat rapid notorietate în mediul online, vedeta a îndrăznit să arate mai multe fotografii celor care o urmăresc, fani din întreaga lume.

Gizem Arıkan din “Păsări rănite” a îmbrăcat un costum atipic

Gizem Arıkan, protagonista din serialul “Păsări rănite” nu se sfiește să le arate fanilor momentele inedite de la filmări, dar și din viața de zi cu zi, atunci când participă în cadrul unor ședințe foto inedite.

“Hei! Sunt în luna februarie a strălucirii femeii”, a scris vedeta în dreptul fotografiei postate pe contul personal de Instagram. Sunte de comentarii și mii de aprecieri a primit vedeta în dreptul postării, asta pentru că este iubită atât pe micile ecrane, cât și în mediul online.

View this post on Instagram

A post shared by Gizem Arıkan (@gizemkio)

“Cât de frumoasă”, “Te iubesc”, “Ești perfectă”, “Prințesă”, “Arăți ca o floare”, “Ne-a fost dor de pozele tale”, au fos doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți. Cu toate că în serialul “Păsări rănite” vedeta poartă ținute simple și nu este machiată, iată că în timpul liber aceasta se transformă complet, asta pentru că uită de inhibiții.

Gizem Arıkan din “Păsări rănite” a apărut total schimbată, asta după ce hainele de femeie săracă au fost înlocuite cu un costum portocaliu care a ieșit cu totul din anonimat. De asemenea, vedeta a purtat părul prins, o bluză albastră pe gât și pantofi de un verde închis, cu toc. Gizem Arıkan joacă rolul lui “Meryem Çelik”, o tânără a cărei viață se schimbă radical atunci când tatăl ei, „Durmuș”, interpretat de Hasan Ballıktaş, ajunge la închisoare și ea rămâne singură, fără niciun ajutor.

Gizem Arıkan din “Păsări rănite”, atunci când nu se află pe platourile de filmare

Gizem Arıkan din “Păsări rănite” și-a uimit fanii atunci când a apărut în mediul online așa cum nu a mai fost văzută până acum. Costumul portocaliu îi scoate în evidență trăsăturile de invidiat. Astfel, pantalonii cu talie înaltă și topul care îi lasă abdomenul la vedere completează ținută deosebită.

Dacă în serial, vedeta are doar părul lung și ondulat, iată că în viața de zi cu zi aceasta optează pentru diferite coafuri care să îi pună în evidență ochii verzi.

Drama Păsări rănite îi are ca protagoniști pe Ali Yasin Özegemen și Gizem Arikan în cele mai grele roluri ale lor. Serialul se învârte în jurul a doi orfani care fug de un criminal nemilos. Aceștia încearcă să-și creeze o nouă viață la Istanbul. Meryem este o tânără puternică, frumoasă și determinată care a încercat în ultimii cinci ani să-l crească pe fratele său mai mic, Omer.

Omer este un tânăr orfan cu astm cronic care locuiește cu sora și tatăl adoptiv. Meryem, o tânără superbă la cei 20 de ani ai săi, are grijă de Omer ca și cum ar fi fratele ei adevărat. Dumuș, proprietarul casei, este un tânăr care își petrece toate zilele fără slujbă și intrând și ieșind din închisoare. Acesta are o soră mai mare care este liderul unei găști de copii ai străzii. Aceștia sunt puși să cerșească și să facă bani pentru

În articolul

Gizem Arıkan din “Păsări rănite” a îmbrăcat un costum atipic. Cum s-a lăsat fotografiată actrița

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp