Happy People
Gökçe Bahadır i-a lăsat un mesaj romantic soțului Emir Ersoy cu ocazia zilei sale de naștere. Cum l-a surprins actrița din Omer

Publicat pe 15.10.2024 la 21:13. Actualizat pe 15.10.2024 la 21:31

Gökçe Bahadır i-a sărbătorit ziua soțului Emir Ersoy cu un mesaj extrem de special scris în mediul online. Fanii au rămas surprinși de legătura dintre cei doi.

Gökçe Bahadır i-a lăsat un mesaj romantic soțului Emir Ersoy cu ocazia zilei sale de naștere

Happy Channel

Gökçe Bahadır joacă rolul principal în serialul Ömer alături de Selahattin Paşalı. Au devenit actori îndrăgiți în Turcia și recent actrița și-a uimit fanii cu un gest realizat în mediul online. A decis să-și surprindă soțul, pe Emir Ersoy, cu o declarație inedita chiar de ziua lui de naștere.

Gökçe Bahadır i-a lăsat un mesaj romantic soțului Emir Ersoy cu ocazia zilei sale de naștere

Cei doi s-au căsătorit în 2022 și de atunci au continuat să-și arate dragostea în mediul online. Recent, protagonista seriei celebre a decis să-l surprindă pe Emir Ersoy chiar cu ocazia zilei de naștere. A publicat mesajul romantic pe pagina personală de instagram, acolo unde are peste 1 milion de prieteni virtuali. A publicat de asemenea până în prezent peste 600 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea este alături de Emir Ersoy.

View this post on Instagram

A post shared by Gökçe Bahadır (@gokce.bhdr)

“Ai apărut în fața mea în momentul în care am spus că știu ce-mi doresc sau s-a întâmplat asta pentru că tu ai apărut? Indiferent care este motivul, aș vrea să mulțumesc oricui te-a adus la mine. La mulți ani, dragule! La mulți ani, te iubesc!”, a scris actrița celebră din Turcia. A primit mai multe comentarii și aprecieri din partea fanilor. Cansu Dere și Merve Dizdar au fost printre primele care au lăsat mesaje speciale.

Emir Ersoy a împlinit 47 de ani și s-a căsătorit cu protagonista seriei Omer în anul 2022. Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia la momentul actual, arată egetelegraf.com. La nunta celor doi, rochia de mireasă a reușit să capteze privirile tuturor. Au fost invitate 60 de persoane, fiind o ceremonie restrânsă, la care au participat prieteni și familiile celor doi. Născută pe 9 noiembrie 1981, Gökçe Bahadır a mai jucat în producții de succes precum Yaprak Dokumu în 2006.

Părul actriței Gökçe Bahadır a luat foc la petrecerea soțului Emir Ersoy

Cei doi au decis să-și sărbătorească ziua într-un mod cu totul special. Au fost fotografiați în timp ce suflau în lumânări, însă un incident neplăcut a avut loc chiar când cei doi erau surprinși ținându-se în brațe. Părul vedetei din Omer a luat foc chiar când aceasta încerca să sufle în lumânări, arată gercekgundem.com.

Vedeta din Omer a ținut să-i organizeze soțului o petrecere surpriză, însă în cele din urmă un eveniment mai puțin plăcut a avut loc. Până acum nu au fost publicate fotografii pe paginile de socializare ale celor doi.

În articolul

Gökçe Bahadır i-a lăsat un mesaj romantic soțului Emir Ersoy cu ocazia zilei sale de naștere. Cum l-a surprins actrița din Omer

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp