Happy People
Grettel Valdez spune ce s-a întâmplat cu tatăl ei biologic

Publicat pe 03.03.2021 la 18:28. Actualizat pe 03.03.2021 la 18:40

Grettel Valdez a dezvăluit adevărul despre ce s-a întâmplat cu tatăl ei biologic, dar a spus și cine i-a servit drept figură paternă.

Grettel Valdez a vorbit despre persoana care i-a fost mereu ca un tată

Getty Images

Grettel Valdez este o celebră actriță mexicană, cunoscută în special pentru rolurile sale din telenovelele „Cameleonii” și „Clase 406”. Vedeta în vârstă de 44 de ani este de o frumusețe deosebită, are o aliură de adolescentă, iar în fața fanilor săi se afișează mereu cu un zâmbet larg pe chip.

În spatele acelui zâmbet însă, se ascunde multă suferință. Cea care i-a dat viață personajului Silvana din „Cameleonii” a trecut prin multe încercări grele ale vieții. Fostul ei soț, actorul și cântărețul argentinian Patricio Borghetti a părăsit-o pe vremea când micuțul lor, Santino Borghetti, abia împlinise vârsta de un an, lucru care a adus-o în pragul unei crunte depresii.

Grettel Valdez a demonstrat mereu că este o femeie puternică și indiferent de situație, găsește tăria de a se ridica de la pământ, uneori singură, alteori cu sprijin din partea oamenilor potriviți.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Grettell Valdez (@grettellv)

Grettel Valdez, dezvăluiri despre tatăl ei biologic

Actrița împărtășește rareori detalii din viața sa personală. Iată că acum s-a deschis în fața telespectatorilor și a vorbit, vizibil emoționată, despre lipsa tatălui din viața ei și cum a afectat-o. Ea a decis să facă totul public, în cadrul unui interviu cu Yordi Rosado, pe canalul său de YouTube.

„M-am născut în Querétaro, într-un orășel numit El Pueblito. Mama mea era tânără și prima dată când a întreținut relații sexuale cu tatăl meu a rămas însărcinată. (...)Dar tata nu m-a recunoscut niciodată. Povestea pe care o știu este că erau foarte imaturi la acea vreme și părinții lui l-au încurajat să nu își asume, așa că nu m-a recunoscut niciodată, nici nu am numele lui de familie.”, a povestit Grettel Valdez, citată de TvYNovelas.

Grettell a decis să spună totul, din cauza morții recente a unchiului ei, Guillermo Smythe. Acesta ar fi fot pentru ea acea figură paternă de care avea disperată nevoie.

„Evident, eu am început să cresc și cel care a fost mereu acolo, ca și cum ar fi fost tatăl meu, este unchiul care, din păcate, a încetat din viață. Lui Guillermo Smythe îi datorez totul. Nu știți cât de mult l-am admirat!”, a continuat frumoasa blondină.

Din păcate, iată că ani mai târziu, tatăl băiețelului său a ales să renunțe la familie, în ciuda încercărilor sale de a salva relația. Despre divorțul de actorul argentinian, Grettel a mărturisit că a fost un moment foarte dificil din viața sa și că ajunsese chiar să își dorească moartea.

„Aveam un copil de 12 luni și am zis că mor, am intrat într-o depresie absolută. Am făcut totul pentru a salva relația. M-am umilit și nu regret.”, a dezvăluit, recent, actrița.

Așadar, în calitate de mămică singură, Grettel Valdez are grijă să îi ofere totul copilului său. Actrița a mărturisit și că Santino a regretat enorm că nu a avut mai mult timp cu așa-zisul bunic, acum trecut în neființă. Întreaga familie a organizat o ceremonie, în memoria sa.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Grettell Valdez (@grettellv)

Citește și:
În articolul

Grettel Valdez spune ce s-a întâmplat cu tatăl ei biologic

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp