Happy People
Grettell Valdez, primele declarații despre operația suferită. Ce s-a întâmplat cu celebra actriță

Publicat pe 29.04.2022 la 14:16. Actualizat pe 29.04.2022 la 15:04

Grettell Valdez a făcut primele declarații despre operația suferită. Ce s-a întâmplat cu celebra actriță și cum a reușit să treacă peste momentele dificile ale vieții.

Grettell Valdez participă la deschiderea American Eagle în Mexic. 19 februarie 2013

Getty Images

Grettell Valdez a făcut primele declarații la mai bine de trei luni de la operație. În 2017, vedeta a descoperit în cadrul unui control de rutină că are cancer. Boala s-a răspândit în zona degetului de la mâna stânga după ce o cosmeticiană a folosit instrumente neconforme pentru manichiură.

La mai bine de cinci ani de la descoperirea problemei, Grettell Valdez a intrat din nou pe mâna doctorilor pentru operație.

Grettell Valdez, primele declarații despre operația suferită

Grettell Valdez a fost supusă unei operații de amputare a degetului. Mai precis, o parte a degetului mare de la mâna stângă a fost eliminată pentru ca celulele cancerigene descoperite în 2017 să nu mai reapară. La sfârșitul lui 2021, celebra actriță le dezvăluia fanilor momentele teribile prin care trece și i-a ținut pe aceștia la curent cu fiecare situație.

După declarațiile oferite pentru Despierta América, actrița în vârstă de 45 de ani a trecut prin cea mai mare sperietură a vieții sale înainte de operație.

“A fost un mare succes, chirurgul a făcut o treabă extraordinară. Pare că nici nu se observă diferența. Nu-mi vine să cred că după cinci ani a trebuit să trec din nou peste această problemă. ”, a declarat Grettell Valdez, conform Univision.com. Grettell Valdez are acum o unghie confecționată special pentru a-i înlocui partea mai puțin sănătoasă a degetului.

View this post on Instagram

A post shared by Grettell Valdez (@grettellv)

“Mi-au tăiat o parte din deget, mi-au făcut un tratament laser și va trebui să fac chimioterapie.”, a subliniat vedeta. Aceasta a mărturisit că va urma anumite tratamente specifice. La scurt timp după operație, Grettell Valdez a plecat într-o călătorie alături de fiul Santino și prieteni precum Silvia Navarro, nu înainte de vedea confirmarea medicului său.

Citește și:

Grettell Valdez a ținut să-și spună toată povestea în septembrie 2018. Vedeta a mărturisit că nu a existat până atunci niciun istoric de acest gen în familia sa. Aceasta a fost diagnosticată cu cancer la deget. În 2021, actrița a fost diagnosticată cu un virus în aceeași zonă. Astfel, medicii au fost nevoiți să intervină într-un timp foarte scurt.

Grettell Valdez vorbește despre drama familiei

La începutul pandemiei de COVID-19, Grettell Valdez a trecut prin momente critice alături de fiul Santino. În timp ce se afla în grija tatălui său, Patricio Borghetti, acesta a fost infectat cu virusul care a făcut ravagii de-a lungul timpului.

Grettell Valdez a fost astfel separată de fiul său și a vorbit cu aceștia despre imposibilitatea de a-i fi alături celui mic în cele mai dificile momente ale sale. La doar câteva săptămâni, tânărul Santino a trecut fără doar și poate peste boală și s-a întors sănătos în brațele celebrei sale mame. La momentul actual, familia vedetei trece printr-o nouă etapă de îngrijorări.

Se pare că mama soțului său, Leo Clerc, este infectată cu COVID-19 și trece printr-o perioadă riscantă a vieții sale.

Citește și:

“A fost foarte îngrijorat din cauza familiei lui pentru că nu o duc prea bine.”, a mărturisit Grettell Valdez. Mama impresarului se află de mai bine de un an internată în spital, iar șansele de recuperare ale acesteia sunt minime. Cu toate că a scăpat de virusul care a făcut ravagii pretutindeni, femeia este ținută în continuare sub supravaghere.

În articolul

Grettell Valdez, primele declarații despre operația suferită. Ce s-a întâmplat cu celebra actriță

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp