Happy People
Grettell Valdez și Patricio Borghetti s-au reunit pentru a sărbători ziua de naștere a fiului lor. Cei trei au petrecut în familie

Publicat pe 27.07.2023 la 10:38. Actualizat pe 27.07.2023 la 11:41

Grettell Valdez și Patricio Borghetti au decis să rămână prieteni pentru a-și crește fiul într-un mod cât mai sănătos. Foștii soți s-au reunit într-o petrecere intimă cu ocazia zilei de naștere a tânărului Santino.

Grettell Valdez și Patricio Borghetti s-au reunit pentru a sărbători ziua de naștere a fiului lor

Profimedia Images

Actrița și faimosul din telenovela “Rebelde” și-au răsfățat fiul într-o petrecere intimă realizată alături de familie. Grettel Valdez a sărbătorit alături de actuala soție a fostului partener, Odalys Ramirez.

Grettell Valdez și Patricio Borghetti au decis să rămână prieteni pentru a-și crește fiul într-un mod cât mai sănătos

Plină de emoție pentru un astfel de eveniment, Grettel Valdez a sărbătorit cea de-a 15-a zi de naștere a fiului Santino în sânul familiei. Fotografiile au apărut pe rețelele sociale, iar fanii au lăudat-o pentru maturitatea cu care tratează fiecare situație de acest gen. Împreună cu Patricio Borghetii, soția acestuia și cei doi copii s-a arătat mai mult decât fericită să petreacă timp de calitate.

View this post on Instagram

A post shared by Grettell Valdez (@grettellv)

Pentru ca totul să fie complet, actorul din Rebelde a fost alături de soția Odalys Ramirez cât și de copii Rocco și Gia. Cei din urmă s-au arătat nerăbdători să-l răsfețe pe fratele lor mai mare. Fericită să împărtășească fiecare moment cu fanii din mediul online, Grettel Valdez a ținut să lase la vedere fiecare moment pe care l-a petrecut în pregătirea petrecerii surpriză.

Citește și:

Astfel, internuații au asistat la un moment intim în care Patricio Borghetti a intrat în bucătărie și le-a gătit invitaților, în timp ce Grettel Valdez a inclus paste în meniu. S-a arătat a fi un moment simpatic în care și soția actorului a fost inclusă, așa cum se poate vedea în videoclipurile postate de mama tânărului Santino.

“Aceasta este o șmecherie pentru că toată lumea se dă pe lângă bucătarul șef. Eu n-am avut accesorii, în schimb vedeți aceste paste arată delicios, avem și supă de creveți.”, a spus Grettel Valdez. Actrița a documentat și momentul în care Santino s-a jucat alături de tatăl său câteva jocuri video. Aceasta a publicat mai multe fotografii din cadrul reuniunii, acolo unde l-au răsfățat pe Santino.

“Fiul meu, nu știi ce mândră sunt de tine. Te iubesc din tot sufletul meu, îți mulțumesc pentru că în fiecare zi mă înveți să fiu o persoană și o mamă mai bună. Fericiți 15! Te iubim, familia ta! Mereu împreună”, a scris pe pagina personală de Instagram.

Mesajul emoționant pe care Grettel Valdez i l-a dedicat lui Santino

De partea sa, Odalys a redistribuit postările lui Grettel Valdez pe propria pagină de socializare și l-a felicitat pe Santino cu ocazia zilei sale de naștere. Prezentatoarea le-a arătat tuturor un tort inspirat din pelicula Gardienii Galaxiei , la fel și o fotografie alături de Gia, Rocco și Pato la fel și Santino. Astfel, adolescentul a luat cu asalt un nou an din viață.

Citește și:

“Așa îmi celebrez ziua. 15 ani de fericire alături de familia mea. Vă iubesc”, a scris Santino pe pagina personală de Instagram, acolo unde a lăsat mărturie și câteva imagini din cadrul petrecerii. Printre cei care s-au grăbit să-l felicite s-a numărat și Sebastián Rulli.

“15 ani au trecut în zbor însă dragostea mea pentru tine este aceeași din ziua în care am știut că ești pe drum. Astăzi vreau să-ți reamintesc că viața este plină de momente frumoase, învață tot ce poți și întotdeauna alege să fii un om bun. Nu pot să-ți trăiesc viața, dar sper să te însoțesc în toată a mea. O să te iubesc pentru totdeauna, o să am grijă de tine fără nicio îndoială și cât timp trăiești o să fii bebelușul meu. La mulți ani!”, a scris Grettel Valdez.

În articolul

Grettell Valdez și Patricio Borghetti s-au reunit pentru a sărbători ziua de naștere a fiului lor. Cei trei au petrecut în familie

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp