Happy People
Halil İbrahim Ceyhan a postat o fotografie cu colegii de platou din “Moștenirea - sezonul 3”. O ipostază rară în care actorul zâmbește

Publicat pe 11.01.2023 la 11:25. Actualizat pe 11.01.2023 la 12:07

Halil İbrahim Ceyhan a revenit în atenția fanilor din mediul online cu o fotografie de pe platourile de filmare "Moștenirea". Actorul se distrează împreună cu colegii de platou.

Halil İbrahim Ceyhan a postat o fotografie cu colegii de platou din “Moștenirea - sezonul 3”

Happy Channel

Halil Ibrahim Ceyhan joacă în continuare rolul principal în seria “Moștenirea”. După plecarea faimoasei Sila Turkoglu, a continuat să ducă proiectul pe umerii săi, în ciuda impactului negativ pe care situația sezonului 3 l-a avut la început.

Halil Ibrahim Ceyhan a postat o fotografie cu colegii de platou din “Moștenirea - sezonul 3”

Experiența actorului în teatru, dar și faptul că de-a lungul timpului a ținut să scrie versuri pentru diferiți artiști din Turcia, l-a făcut fără doar și poate să caut în continuare drumul către succes. Rolul din “Moștenirea” i-a adus recunoaștere internațională și astfel a reușit să atragă atenția fanilor de pretutindeni. Cu toate că dorește continuarea carierei muzicale, Halil Ibrahim Ceyhan nu renunță la actorie. Acesta a declarat că proiectele pe care le urmărește sunt cele care au un mesaj pentru public.

“Spun mereu lucrul ăsta și vreau să le spun tuturor care au o problemă cu actoria. Numele pe care le cunoaștem astăzi, toată această cultură descrie fără doar și poate munca depusă în spatele cortinei. Poți să ai o carieră foarte bună dacă muncești pentru asta.”, a transmis actorul. Cu aceste cuvinte, Halil Ibrahim Ceyhan a ținut să sublinieze important poveștilor spuse pe micile ecrane. În ceea ce privește proiectele profesionale, protagonistul din “Moștenirea” a subliniat faptul că este interesat de mai multe scenarii pe care le citește în prezent.

“Acesta este scopul meu, efortul, energia.”, a spus. În prezent, Halil Ibrahim Ceyhan continuă proiectul care l-a făcut celebru și spune că toate eforturile au dat roade în cele din urmă.

Halil Ibrahim Ceyhan a urcat pe scenă pentru prima oară

Și-a câștigat reputația cu rolul din “Moștenirea”, însă și restul proiectelor profesionale au reușit să-l propulseze în topuri. Nu este de mirare faptul că atunci când a urcat pentru prima oară pe scenă în fața fanilor, Halil Ibrahim Ceyhan a reușit să impresioneze cu vocea sa inconfundabilă. A participat pentru prima oară în cadrul Noah Fest în Kadıköy Festival Park.

Proiectul “Moștenirea” a continuat alături de actrița Nanuka Stambolishvili cu personajul său “Nana”. Halil Ibrahim Ceyhan a oferit astfel cuplul perfect în drama turcească.

“Povestea continuă cum nu se poate mai bine și noul personaj Nana a venit ca să aducă puțină culoare dramei. S-au găsit unul pe celălalt cu rănile și suferința lor, iar ea parcă este jumătatea lui Yaman.”, a spus un fan. Cei mai mulți s-au arătat mulțumiți de turnura pe care a luat-o povestea. După plecarea faimoasei Sila Turkoglu, Halil Ibrahim Ceyhan a simțit nevoia să lase un mesaj legat de continuitatea sa în cadrul proiectului.

“Câteva distincții ar trebui să fie făcute din punct de vedere profesional. Am experimentat o situație în care mi-am dat seama cât de important este. Mă simt onorat și fericit pentru mine, dar este o fericire amară.”, a spus actorul. La scurtă vreme după anunțul făcut de avocatul actriței, Halil Ibrahim Ceyhan a primit premiul Best Series Couple Award' de unul singur, urcând pe scenă fără Sila Turkoglu. Cuvintele transmise au rămas multă vreme în memoria fanilor.

În articolul

Halil İbrahim Ceyhan a postat o fotografie cu colegii de platou din “Moștenirea - sezonul 3”. O ipostază rară în care actorul zâmbește

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp