Happy People
Halil Ibrahim Ceyhan apare într-un nou interviu. “Cea mai mare luptă este cu mine însumi”

Publicat pe 24.09.2024 la 10:59. Actualizat pe 24.09.2024 la 12:11

Halil Ibrahim Ceyhan revine în atenția fanilor într-un nou interviu. Actorul vorbește despre trecutul său și cum l-a modelat în prezent.

Halil Ibrahim Ceyhan apare într-un nou interviu

Instagram

Halil Ibrahim Ceyhan este cunoscut pentru rolul din Moștenirea, însă a jucat și în Coșul de rufe, fiind cel mai recent proiect profesional al său. Într-un interviu recent a vorbit despre perioada copilăriei și cum a reușit să se dezvolte alături de familia sa, dar și separat de aceasta.

Halil Ibrahim Ceyhan apare într-un nou interviu

Născut în Sivas, și-a petrecut copilăria mică în orașul turcesc ca mai apoi să se mute în Istanbul. Are 6 surori și spune că de mic a avut o parte artistică în viața sa. Este cel de-al patrulea frate și spune că astfel a învățat să respecte femeile și să le aprecieze mai mult. Pe toată durata copilăriei sale a participat alături de prieteni la jocuri organizate pe stradă, nefiind familiarizat cu tehnologia.

View this post on Instagram

A post shared by Halil İbrahim Ceyhan (@halilibrahimceyhn)

Din Sivas a ajuns în Istanbul pentru că tatăl său și-a schimbat locul de muncă și a ținut să-și aducă toată familia aproape de el. Actorul mărturisește că la început i-a fost dificil să se adapteze într-un oraș atât de mare cum este Istanbul, însă pe măsură ce timpul a trecut, lucrurile s-au schimbat.

Citește și:

Este compozitor pe lângă actor și cântăreț, iar această calitate și-a descoperit-o încă din liceu. Halil Ibrahim Ceyhan spune că mulți dintre colegi îl rugau să-i scrie piese. A studiat alături de maestrul Mustafa Sağyaşar în vârstă de 91 de ani la acest moment.

Visul său din copilărie a fost să devină actor, iar în prezent Halil Ibrahim Ceyham continuă această cale fără niciun fel de constrângere. Chiar dacă în prezent este unul dintre cei mai îndrăgiți actori, a început cariera în muzică. L-a cunoscut pe Suat Aydogan și de acolo și-a expus talentul de compozitor. Deși a studiat și a finalizat facultatea de inginerie mecanică, a decis să rămână în zona artistică. Primul serial în care a jucat a fost Haya Baglari. A avut un rol secundar și foarte puțin timp de petrecut pe platourile de filmare.

Ce spune Halil Ibrahim Ceyhan despre prima sa interacțiune cu actoria

A lucrat timp de 3 ani în cadrul Moștenirea și a filmat 625 de episoade, așa cum singur recunoaște. Înainte de a face parte din distribuția seriei Moștenirea, a avut roluri secundare în alte diferite producții. A lucrat ca și model și a explicat care a fost procesul prin care a trecut de-a lungul timpului în acest sens.

Citește și:

Halil Ibrahim Ceyhan spune că a trăit cu frică atunci când a început să joace pentru prima oară în serialul Moștenirea, asta pentru că nu a avut siguranța unui viitor financiar.

“Yaman Kirimli a fost un om cu demnitate. Un om care analizează fiecare lucru din viața sa.”, a transmis actorul. În prezent are 42 de ani și își continuă drumul profesional. Are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până acum a publicat fotografii și filmulețe din viața profesională. Este discret cu viața personală și până în prezent nu se cunoaște nicio relație în care a luat parte. Are peste 90 de postări.

În articolul

Halil Ibrahim Ceyhan apare într-un nou interviu. “Cea mai mare luptă este cu mine însumi”

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp