Happy People
Halil Ibrahim Ceyhan revine în atenția fanilor cu un nou personaj. Actorul e complet schimbat

Publicat pe 17.09.2024 la 10:36. Actualizat pe 17.09.2024 la 11:19

Halil Ibrahim Ceyhan își continuă traiectoria profesională și este pregătit să-și impresioneze fanii cu un nou rol. Despre ce este vorba și cum arată actorul în prezent.

Halil Ibrahim Ceyhan pe platourile de filmare ale seriei Coșul de rufe

Instagram

Halil Ibrahim Ceyhan își continuă traiectoria profesională în calitate de artist și este pregătit să-și impresioneze încă o dată fanii. După ce a impresionat cu rolul principal din Moștenirea, a urmat serialul Coșul de rufe. Cel mai recent proiect se numește Leyla: Hayat Ask Adalet, o adaptare a unui serial brazilian.

Halil Ibrahim Ceyhan revine în atenția fanilor cu un nou personaj

Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Cemre Baysel, Alperen Duymaz, Gonca Vuslateri, Yiğit Kirazcı. Primul episod a avut deja premiera în Turcia pe data de 11 septembrie. Cu un look complet nou, Halil Ibrahim Ceyhan este pregătit să-și demonstreze încă o dată talentul actoricesc.

View this post on Instagram

A post shared by Halil İbrahim Ceyhan (@halilibrahimceyhn)

Are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 90 de fotografii și filmulețe. Discret în ceea ce privește viața personală, a lăsat recent în atenția fanilor ipostaze din cadrul unei ședințe foto. Comentariile și aprecierile nu au întârziat să apară.

“Halil, interviul și pozele sunt minunate”, “Ești foarte simplu și totul este prețios la tine”, “Minunat, ediție limitată”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Dacă până acum l-am văzut în roluri cu un aspect mai serios, de data aceasta Halil Ibrahim Ceyhan este fotbalistul Tufan, arată seriesturkish.com.

Citește și:

Acesta va schimba cursul întregii povești cu transformarea sa, rezultat al unui accident îngrozitor. Halil Ibrahim Ceyhan a vorbit recent despre personajul său care încearcă să se zbată în viață fără a-și pierde sentimentele pure.

“Câteodată viața are planuri pentru fiecare. Indiferent cât de greu este, nu poți scăpa de ceea ce înseamnă destinul. Trebuie să te adaptezi pentru a accepta totul. Viața oferă fiecăruia ceea ce are de oferit. Cam așa pot să descriu serialul Leyla. Tufan este un bărbat a cărui viață se schimbă atunci când se așteaptă mai puțin. Viața îi aduce teste la care nu se gândea. Este un bărbat care își continuă călătoria, fără a-și pierde puritatea.”, a spus actorul într-un interviu recent.

Care este poveste din serialul Leyla: Hayat Ask Adalet cu Halil Ibrahim Ceyhan

Leyla și-a pierdut mama încă de când era un bebeluș. A rămas cu tatăl său care se recăsătorește și mama vitregă a sa o alungă din casă. Ani mai târziu, aceasta revine în viața familiei sale pentru a se răzbuna pe mama sa vitregă, Nur. Tânăra este supusă unor teste, iar călătoria sa emoțională este inedită.

Citește și:

Serialul este o adaptare după o producție din Brazilia. Producătorii turci sunt încredințați că va avea succesul așteptat și în țara de origine a lui Halil Ibrahim Ceyhan. Printre actorii care fac parte din distribuție se află și Alperen Duymaz care este Civan, dar și Cemre Baysel care este Leyla, personajul principal.

Filmările pentru serialul Leyla au avut loc în Istanbul. Mai multe districte au fost locațiile centrale pentru actori în vederea desfășurării muncii lor. Printre acestea s-a numărat și Sariyer, arată hurriyet.com.tr. După ce o bună perioadă de timp s-a zvonit că Halil Ibrahim Ceyhan ar forma un cuplu cu diferite colege de platou, iată că acum această idee a rămas de domeniul trecutului.

În articolul

Halil Ibrahim Ceyhan revine în atenția fanilor cu un nou personaj. Actorul e complet schimbat

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp