Happy People
Hande Erçel a îmbrăcat un top cu decolteu adânc și a ieșit la cină. Vedeta a postat mai multe fotografii în mediul online

Publicat pe 21.11.2022 la 12:30. Actualizat pe 21.11.2022 la 13:08

Hande Erçel a îmbrăcat un top cu decolteu adânc și a ieșit la cină. Vedeta a postat mai multe fotografii în mediul online.

Hande Erçel din "Dragostea plutește în aer" a îmbrăcat un top cu decolteu adânc și a ieșit la cină

Happy Channel

Hande Erçel a făcut parte din distribuția serialului “Dragostea plutește în aer” și se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A reușit de-a lungul timpului să se facă remarcată atât prin rolul său cât și prin aparițiile din social media. Deși nu a mai acceptat niciun proiect televizat de la finalizarea proiectului menționat anterior, a reușit să rămână în lumina reflectoarelor datorită campaniior realizate cu diferite brand-uri de lux.

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” a îmbrăcat un top cu decolteu adânc și a ieșit la cină

Și-a construit o relație cu faimosul Kerem Bürsin, colegul său de platou din serialul “Dragostea plutește în aer” și cei doi păreau că se îndreaptă către o altă etapă a vieții de cuplu. Cu toate acestea, s-au despărțit însă ecoul iubirii lor a rămas prezent în viețile fanilor. Dacă actorul și-a continuat proiectele profesionale, fosta sa parteneră a decis să-și petreacă timpul alături de familie și să-și onoreze mai multe campanii pe rețelele sociale.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

Cu peste 20 de mii de internauți care îi apreciează fiecare apariție, Hande Erçel reușește de fiecare dată să-i mulțumească pe fiecare în parte. Nu este de mirare că cele mai noi fotografii postate au strâns peste 18 mii de comentarii. Îmbrăcată într-un top scurt negru, cu decolteu la vedere, așa a decis protagonista din “Dragostea plutește în aer” să se arate tuturor. În cadrul unei cine, vedeta a strălucit fără doar și poate. Cu toate acestea, întâlnirea a fost doar între prietene, acolo unde a fost văzută și sora sa.

Doar cu un “ok” lăsat în dreptul secțiunii descrierii, Hande Erçel a primit nenumărate comentarii din partea celor ce o îndrăgesc.

“Îți mulțumim că ai împărtășit cu noi aceste imagini”, „Ești spectaculoasă ca de obicei, îți doresc numai fericire”, “Minunată”, au fost doar câteva dintre cuvinte. Cu un machiaj simplu care i-a încadrat perfect trăsăturile feței, Hande Erçel a impresionat și de această dată.

Hande Erçel șterge orice urmă a trecutului amoros

Cu toate că vedeta din “Dragostea plutește în aer” a trecut prin nenumărate greutăți de-a lungul timpului, a reușit să adopte acceași ținută elegantă și strălucitoare de fiecare dată. Cu toate că este o celebritate, Hande Erçel spune că nu-și dorește să fie văzută în fiecare aspect al vieții sale. De aceea, fotografiile postate recent în mediul online au reușit să atragă atenția asupra faptului că vedeta își dorește o traiectorie liniștită.

“Am venit să iau cina cu sora mea și câteva prietene. Nu am cum să-mi șterg trecutul.”, a declarat jurnaliștilor vedeta din “Dragostea plutește în aer”. Ulterior, aceasta a continuat petrecerea alături de prietenele sale.

În vederea ultimelor evenimente legate de tragedia ce s-a abătut asupra familiei sale, Hande Erçel nu a ținut să ofere nicio declarație în prealabil. Cu toate acestea, sora sa i-a anunțat pe fani că micuța Mavi, suferă de cancer. A trecut o bună perioadă de timp de la gestionarea situației, însă vedeta din “Dragostea plutește în aer” nu a dorit să dechidă acest subiect.

În articolul

Hande Erçel a îmbrăcat un top cu decolteu adânc și a ieșit la cină. Vedeta a postat mai multe fotografii în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp