Happy People
Hande Erçel se află în vacanță în Grecia. Actrița a publicat mai multe imagini pe rețelele sociale

Publicat pe 30.07.2024 la 13:48. Actualizat pe 30.07.2024 la 14:31

Hande Erçel este vedeta din Turcia care dă întotdeauna startul trendurilor. De data aceasta este vorba despre o vacanță în Grecia, dar și o ținută aparte pe care a purtat-o fără efort.

Hande Erçel se află în vacanță în Grecia

Getty Images

În ultimul timp, faimoasa Hande Erçel a apărut în fața fanilor doar prin prisma relației sale cu afaceristul Hakan Sabancı. S-a spus chiar că ar renunța la cariera de actriță pentru a-i face acestuia pe plac. Cu toate acestea, protagonista din Dragostea plutește în aer urmează să apară într-un nou proiect profesional.

Hande Erçel se află în vacanță în Grecia

Cu o postare din Mykonos, vedeta a lăsat să se vadă că zilele de odihnă nu s-au terminat în ceea ce o privește. A apărut pentru prima oară în 2015 în producția Günesin Kizlari și de atunci drumul său în lumea actoriei a rămas deschis, arată milliyet.com.tr.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

Vedeta a revenit pe băncile școlii, astfel că s-a reîncris la o facultate cunoscută de arte din Turcia. Viața sa amoroasă a rămas la fel, ba mai mult, urmează să se căsătorească cu partenerul Hakan Sabancı. S-a spus că mama acestuia nu o agreează pe actrița din Dragostea plutește în aer. Până acum nu s-au făcut declarații oneste în acest sens.

Frumoasa actriță care a apărut pentru ultima dată în proiectul Bam Bașka Biri alături de Burak Deniz, călătorește în prezent împreună cu partenerul său.

“Ești ca o zână”, “Vacanțele ți se potrivesc, la fel iubirea și familia”, „Fluturele meu frumos”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. În cele mai recente fotografii publicate din Grecia, vedeta a primit peste 1 milion de aprecieri și mii de comentarii. Nu este pentru prima oară când se întâmplă așa ceva, având în vedere traiectoria sa profesională de până acum. Născută pe 24 noiembrie 1993 în Turcia, actrița și-a construit rapid un drum către succes prin prisma serialelor în care a jucat.

Dragostea plutește în aer a avut premiera în 2020 și Hande Ercel a format la acea vreme un cuplu alături de Kerem Bursin. Nu a durat mult până când cei doi să anunțe că s-au despărțit.

Hande Erçel trăiește o adevărată poveste de iubire

De când au decis să nu se mai ascundă, Hande Ercel și Hakan Sabanci au arătat lumii că indiferent de ceea ce se întâmplă în viața lor, nimic nu îi poate afecta la un nivel atât de uriaș. De aceea, au continuat să publice fotografii din călătoriile lor, mici plăceri pe care le au împreună.

Recent s-au aflat pe terenul de tenis, ca spectatori ai unui meci de la Wimbledon. Și de această dată, vedeta a ales să poarte o rochie de culoare bleu, o altă nuanță de albastru pe care s-a hotărât să o poarte în cadrul unui eveniment atât de important. De asemenea, nu au lipsit ochelari de soare și geanta plic.

Indiferent că este plecată de acasă, aceasta nu uită de momentele în care este important să le petreacă alături de animalele sale, doi câini pe care îi deține de multă vreme. De asemenea, vedeta este imaginea mai multor branduri și a apărut de-a lungul timpului pe copertele mai multor reviste de succes. Este cea mai recunoscută vedetă din Turcia la momentul actual, alături de faimoasa Demet Ozdemir.

În articolul

Hande Erçel se află în vacanță în Grecia. Actrița a publicat mai multe imagini pe rețelele sociale

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp