Happy People
Hazal Filiz Küçükköse și-a sărbătorit ziua de naștere în Dubai. Actrița din Iarna Neagră a îmbrăcat ținute de mii de euro

Publicat pe 27.02.2021 la 11:58. Actualizat pe 27.02.2021 la 12:08

Eleganța a costat-o o avere pe Hazal Filiz Küçükköse. La fel și excursia în Dubai unde frumoasa actriță din „Iarna Neagră” și-a sărbătorit ziua de naștere.

Hazal Filiz Küçükköse a împlinit 33 de ani

Happy Channel

Hazal Filiz Küçükköse a vrut să fie la înălțime, cu ocazia zilei sale de naștere. Interpreta personajului Berrak, din telenovela turcească „Iarna Neagră” nu s-a mai uitat deoc la bani și a ales să se răfețe cu un cadou extrem de costisitor. Actrița împlinit 33 de ani pe data de 9 februarie, iar în zilele ce au umrat, a împărtășit o serie de fotografii, pe rețelele sale de socializare.

Ea a ales drept loc de petrecere, un hotel fabulos din Dubai. Bineînțeles că hainele sale au fost pe măsura ocaziei deosebite.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Hazal Küçükköse (@hazalfilizkucukkose)

Hazal Filiz Küçükköse și-a sărbătorit ziua de naștere în ținute de mii de euro

Dacă aruncăm un ochi pe pagina de Instagram a lui Hazal, putem cu ușurință să remarcă, faptul că acesta nu este stilul său vestimentar uzual. Vedeta alege, în zilele obișnuite, îmbrăcămintea sport și lejeră. Acum însă, cu ocazia celei de-a 33-a aniversări, ea s-a gândit să întoarcă foaia. A abordat un stil glamour, elegant, lucru pentru care a scos o mică avere din portofel.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Hazal Küçükköse (@hazalfilizkucukkose)

Într-una dintre fotografii, actrița s-a fotografiat pe holul unui hotel de lux, îmbrăcată într-o rochie tip salopetă, din cașmir, de un albastru vibrant. Partea de sus este tip sacou, iar fusta foarte scurtă îi scoate perfect în evidență picioarele sculptate. Hazal ține capul sus ca o adevărată divă, pentru a-și lăsa la vedere cerceii de un argintiu strălucitor, perfect asortați cu pantofii cu toc cui.

Rochia este produsă de brand-ul „Attico” și a costat nu mai puțin de 630 de euro, adică peste 3.000 de lei, scrie CNN Turk.

Poate pare de necrezut, dar pantofii au costat chiar dublul rochiei. Perechea de sandale de ocazie este marca Alexander Wang și evident, au un preț mai mult decât piperat, pa care nu mulți oameni își permit să îl plătească. Prețul original al perechii este de 1.335 de dolari, adică peste 1.100 de euro, respectiv 5.400 de lei.

Așadar, ținuta pentru o singură seară specială, purtată de Hazal Filiz Küçükköse este de cel puțin 2.000 de euro, dacă includem și bijuteriile.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Hazal Küçükköse (@hazalfilizkucukkose)

Povestea de viață a actriței

Hazal Filiz Küçükköse s-a născut în Provincia Mersin, Turcia. La facultate a ales să studieze biologie și chimie, însă nu a ajuns om de știință, ci o celebră actriță, recunoscută acum pe plan internațional. Frumoasa brunetă a devenit celebră în special odată cu seria „Dragoste Infinită”. Rolul lui Zeynep, sora lui Kemal, ia adus și un premiu pentru „cea mai bună actriță în rol secundar”.

În 2014 s-a căsătorit cu actorul Tuan Tunali, de care s-a îndrăgostit pe platourile de filmare ale serialului „Beni Affet”. Cei doi au avut parte de o nuntă ca în povești, însă din păcate, povestea lor a ajuns la final doar patru ani mai târziu. Niciunul nu a dorit să dea detalii despre motivele divorțului, însă au precizat că separarea a fost în termeni amiabili.

Urmărește serialul „Iarna Neagră”, în fiecare joi și vineri, de la 20:00, numai la Happy Channel!

Citește și:
În articolul

Hazal Filiz Küçükköse și-a sărbătorit ziua de naștere în Dubai

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp