Happy People
Hazal Kaya și-a schimbat look-ul. Cum arată vedeta astăzi

Publicat pe 11.09.2024 la 18:58. Actualizat pe 11.09.2024 la 19:52

Hazal Kaya este de nerecunoscut în cele mai noi fotografii din mediul online. Actrița și-a schimbat look-ul și i-a uimit pe fani.

Hazal Kaya și-a schimbat look-ul

Profimedia Images

Hazal Kaya este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A jucat în seriale care i-au adus succesul internațional. În prezent este total schimbată și la fel de apreciată.

Hazal Kaya și-a schimbat look-ul

Echipa celei mai noi producții în care este implicată s-a aflat în cadrul unui eveniment într-unul dintre orașele din Turcia. Vedeta a celebrat succesul noului sezon la o cină. Actrița principală, Hazal Kaya, cea care a luat parte alături de colegii săi la această întâlnire, a explicat care a fost motivul schimbării sale de look, arată milliyet.com.tr.

View this post on Instagram

A post shared by Hazal Kaya (@hazalkaya)

Echipa producției Midnight at Pera Palas ( așa cum serialul este numit în limba engleză), a celebrat noul sezon cu o cină în oraș. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Selahattin Paşalı, Tansu Biçer, Güven Murat Akpınar, Nezaket Erden and Tülin Özen. Alături de aceștia la cică s-au mai aflat regizorul, scenaristul și alți oameni implicație.

Jurnaliștii au lăudat-o pe Hazal Kaya pentru faptul că a slăbit mai multe kilograme și arată diferit față de același moment al anului 2023.

“Secretul este faptul că am alergat după doi copii toată vara. Lăsând gluma la o parte, mănânc foarte atent. Nu pot să vorbesc foarte mult despre această situație, trebuie să mă înțelegeți.”, a transmis vedeta. Se pare că motivul pentru care vedeta s-a tuns a fost unul destul de simplu.

“Am fost deprimată, ăsta este rezultatul rebeliunii mele. Gata cu părul ăsta, sunt foarte fericită.”, a transmis vedeta. Are peste 7 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea o arată cu o coafură nouă, exact așa cum și-a dorit să fie observată de către fani. Nu este pentru prima oară când îi impresionează în acest fel.

Cine este Seray Kaya, actrița celebră în Turcia

Născută pe 1 octombrie 1990 în Konya, Turcia, a jucat de-a lungul timpului în seriale care i-au adus succes pe toate planurile. Printre acestea se numără Maral în 2015, dar și Misafir în 2021, Forbidden Love în 2008, Bizim Hikaye în 2017.

Este căsătorită cu Ali Atay încă din 2019. Cei doi au împreună doi copii și se bucură de viața de familie. Vedeta a câștigat mai multe premii de-a lungul timpului. Se numără printre cei care au ținut în mână un premiu din cadrul evenimentului Lebanon Awards 2015. A devenit mamă pentru a doua oară, însă susține că această activitate o face să trăiască.

În articolul

Hazal Kaya și-a schimbat look-ul. Cum arată vedeta astăzi

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp