Happy People
Hazal Subasi și Ulaș Tuna Astepe în roluri principale. Cine este actorul care va fi alături de actriță pe micile ecran

Publicat pe 02.07.2024 la 13:27. Actualizat pe 02.07.2024 la 13:44

Au început pregătirile pentru noul sezon al serialului "Primul și ultimul”, cu Hazal Subașı și Ulaș Tuna Astepe în rol principal.

Au început pregătirile pentru noul sezon al serialului "Primul și ultimul”, cu Hazal Subașı și Ulaș Tuna Astepe în rol principal.

Profimediaimages.ro si Instagram

Serialul își propune să prezinte publicului toată dinamica care poate fi experimentată de la "primul" până la "ultimul" moment al unei relații romantice.

Hazal Subasi și Ulaș Tuna Astepe în rolurile principale. Cine este actorul care va fi alături de actriță pe micile ecrane

Hazal Subașı și Ulaș Tuna Astepe vor împărți rolurile principale în cel de-al doilea sezon al serialului "Primul și ultimul".

Devrim Yalçın ocupă scaunul regizorului, iar scenariul îi aparține lui Hakan Bonomo, în timp ce Jim Gucciardo este directorul de fotografie.

Din distribuția serialului mai fac parte Muhammet Uzuner, Sevil Akı, Senan Kara, Neslihan Arslan, Zeynep Yüce, Naz Göktan, Seyhan Arman, Azra Aksu. Printre actorii invitați cu nume surpriză se numără Serhat Kılıç, Serdar Orçin, Sarp Levendoğlu, Kaan Sevi, İlker Kızmaz, İsmet Ege Tonbul, Hakan Atalay.

”The First and the Last”, semnat de Ortaks Production, va fi difuzat pe BluTV în 2024.

Citește și:

Cine este Ulaș Tuna Astepe

Ulas Tuna Astepe, care s-a născut la Izmit, a studiat la școala gimnazială de acolo. După ce a terminat liceul la Istanbul, a absolvit Departamentul de Teatru al Conservatorului de Stat al Universității Mimar Sinan.

Pe lângă actorie, a lucrat și în departamentul de costume și garderobă la lungmetrajul The Ottoman Republic din 2008. A fost intervievat și prezentat în revista de presă Milliyet Cadde și în ianuarie 2018.

Tot în 2018, a fost premiat împreună cu Irem Helvacioglu (Sen Anlat Karadeniz (2018), Tahir & Nefes) pentru Premiul pentru cel mai bun cuplu 45. Pantene Golden Butterfly Awards

Apoi a început să ia parte la proiecte de teatru și televiziune. A portretizat personajul Orhan în serialul de televiziune Karadayi. În prezent, joacă rolul din serialul TV ATV ”Lacrimi la Marea Neagră".

Viața lui nu a fost ușoară, ba din contră. Ulaș Tuna Astepe a văzut moartea cu ochii când avea 11 ani, în timpul cutremurului din 17 august 1997, moment în care a pierdut oameni apropiați.

Citește și:

”Acest incident nefericit m-a marcat teribil! Inca sufar de fobia cutremurului. Dacă mă aflu în sala de cinematograf, spre exemplu, și cineva își leagăna picioarele, eu reacționez ca în situația unui cutremur. Credeam că în timp voi uita această senzație îngrozitoare, acea teamă teribilă, care te cuprinde în astfel de situații, însă nu este așa. Din păcate, aceste traume te urmăresc toată viața”, a povestit actorul în trecut.

La vârsta de 16 ani, actorul și-a pierdut părinții și a rămas în grija fratelui mai mare.

„Dupa pierderea timpurie a tatălui, și ulterior a mamei, fratele meu a preluat, controlul, fiind și tată și mamă pentru mine, preluând toate responsabilitățile ce se impuneau. Golul lasat de pierderea parinților noștri a fost umplut de către fratele meu mai mare”, a declarat Ulaș.

În articolul

Hazal Subasi și Ulaș Tuna Astepe în roluri principale. Cine este actorul care va fi alături de actriță pe micile ecran

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp