Happy People
Humberto Zurita îi aduce un omagiu lui Christian Bach, cea care i-a fost soție. Actrița a încetat din viață în 2019

Publicat pe 01.01.2023 la 13:22. Actualizat pe 01.01.2024 la 12:31

Humberto Zurita îi aduce un omagiu lui Christian Bach, cea care i-a fost soție. Actrița a încetat din viață în 2019, dar rămâne în continuare prezentă pentru familia sa.

Humberto Zurita îi aduce un omagiu lui Christian Bach, cea care i-a fost soție

Profimedia Images

Au trecut 4 ani de la moartea lui Christian Bach și văduvul său, Humberto Zurita, a ținut să îi aducă un omagiu. Printr-o postare emoționantă în mediul online, actorul a mărturisit că nu o va uita niciodată indiferent de timpul care va trece.

Humberto Zurita îi aduce un omagiu lui Christian Bach, cea care i-a fost soție

Cu toate că în prezent formează un cuplu cu Stephanie Salas, marele actor Humberto Zurita a ținut să lase un mesaj în mediul online pentru a-i aduce un omagiu regretatei sale soții, Christian Bach. Este vorba despre cel de-al patrulea an în care vedeta a părăsit această lume, din cauza unei boli crunte. Humberto Zurita și Christian Bach au fost căsătoriți între 1986 până în 2019, atunci când aceasta a încetat din viață.

View this post on Instagram

A post shared by Humberto Zurita (@zuritahm)

“Christian: În locul în care ești nu există ani, nu există zile onomastice, nici ziua morților. În inimile noastre și în mintea noastră avem privilegiul de a-ți face simțită prezența, fără a te uita. Să te simțim aproape și să te avem prezentă în fiecare zi a vieților noastre. Astăzi, ( ca întotdeauna ) fac o paranteză și țin timpul în loc pentru a onora și a mulțumi pentru timpul și compania ta în viețile noastre. Odihnește-te în pace. Te iubesc azi și mereu!”, a scris Humberto Zurita.

Citește și:

Emiliano Zurita ( 29 de ani ), unul dintre fiii celor doi, a reacționat la scurtă vreme în fața mesajului transmis de tatăl său și i-a transmis că îl iubește. Pe contul său personal de instagram, acesta a ținut să-i onoreze viața mamei sale cu o altă fotografie. Christian Bach a murit în urma unei insuficiențe respiratorii la vârsta de 59 de ani. S-a îndepărtat de lumea spectacolului încă din 2014, an în care a terminat de filmat pentru telenovela “La impostora”.

Humberto Zurita vorbește despre căsătorie după ce a confirmat relația cu Stephanie Salas

Nici actorul și nici fiii săi nu au vorbit vreodată despre vreo boală pe care ar fi putut-o avea Christian Bach. În prezent, Humberto Zurita formează un cuplu cu nepoata Silviei Pinal. La trei ani de la moartea soției sale, acesta a declarat că iubește din nou. A fost căsătorit timp de 36 de ani.

Citește și:

Este prima relație pe care actorul o confirmă după ce a rămas văduv. Alături de Christian Bach, actorul are doi copii: Sebastián (36 ani) și Emiliano (28). Aceștia se află deja în lumea divertismentului. Într-un interviu recent, Humberto Zurita a mărturisit că regretata sa soție și actuala sa parteneră au fost “prietene”. Datorită acestei prietenii, Humberto Zurita a dezvăluit faptul că a ținut secretă relația sa actuală cu nepoata Silviei Pinal. Stephanie Salas este cu 16 ani mai tânără decât marele actor.

“Astăzi lucrurile zboară în viață și trebuie lăsate să zboare.”, a declarat Humberto Zurita pentru Sale el sol, arată univision.com. Acesta a specificat faptul că nu a căutat niciodată să formeze un cuplu, dat fiind faptul că mariajul său a durat 36 de ani. Nu a oferit însă nicio declarație legată de o nouă căsnicie.

În articolul

Humberto Zurita îi aduce un omagiu lui Christian Bach, cea care i-a fost soție. Actrița a încetat din viață în 2019

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp