Happy People
Imagini cu Ana Bodea de pe vremea când era balerină. O adevărată lebădă care dansează | Foto

Publicat pe 07.03.2023 la 19:04. Actualizat pe 15.03.2023 la 23:06

Ana Bodea este un nume binecunoscut în lumea artistică, datorită talentului și pasiunii sale pentru artă. Deși acum o vedem jucând rolul unei soții devotate în serialul Lia - Soția soțului meu, Ana a început să-și dezvolte abilitățile artistice încă de mică, studiind baletul la o școală din Moscova.

Ana Bodea (Lia)

Antena 1

Ana Bodea este o absolventă fericită a celebrei Școli de Balet a Teatrului Balșoi din Moscova, una dintre cele mai prestigioase școli de balet din lume.

Ana Bodea publica o imagine de când era baletină și dansa la marile spectacole din Moscova

Din imagini, putem vedea clar că Ana a fost o balerină cu adevărat talentată. Îmbrăcată într-un costum de balet elegant, cu brațele și picioarele ei subțiri și grațioase, Ana arată ca o adevărată lebădă care dansează.

Citește și:

Deși a avut un parcurs excepțional ca balerină și a studiat la una dintre cele mai prestigioase școli de balet din lume, Ana Bodea a decis să ia o decizie curajoasă și să se înscrie la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale din București.

Această decizie a fost una importantă pentru Ana, care a vrut să-și extindă cunoștințele și să-și dezvolte abilitățile în alte domenii artistice, iara stăzi o vedem pe micile ecrane jucând-o pe Lia.

Citește și:
În articolul

Imagini cu Ana Bodea de pe vremea când era balerină. O adevărată lebădă care dansează | Foto

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp