Happy People
Imagini din concertul pe care Thalia l-a avut alături de Maluma. Deși îi despart ani de carieră, stilurile lor se potrivesc de minune. Doi artiști latino pe aceeași scenă

Publicat pe 30.01.2023 la 18:11. Actualizat pe 30.01.2023 la 18:29

Thalia și-a surprins fanii după ce a publicat un videolcip dintr-un concert alături de starul Maluma.

Thalia și Maluma

Getty

Thalia este una dintre cele mai apreciate artiste la nivel internațional, care se bucură de popularitate încă de foarte tânără. La doar 20 de ani deja era cunoscută pe întreg mapamondul, iar de-a lungul carierei sale a știut cum să-și mențină relevanța pentru public, arătând că arta pe care ea o face nu poate fi strivită de timp.

Thalia a concertat în cariera sa alături de mari vedete, iar un nume răsunător, popular în zilele noastre, este artistul Maluma. De curând, ea a împărtășit cu fanii de pe Instagram un videoclip dintr-un concert pe care l-a susținut alături de vedetă.

Thalia a împărtășit fanilor de pe Instagram câteva momente din concertul pe care l-a avut alături de Maluma | Video

Concertul Thaliei alături de Maluma a adunat fani din întreaga lume, aducând ân fața publicului un mix de stiluri. Artiștii latino au încântat publicul cu un show electric, care a arătat că diferențele dintre ei nu îi împiedică în niciun fel.

Imaginile cu spectacolul ulitor au captat atenția admirtorilor, iar ei speră că această colaborare va fi doar prima dintr-o lungă serie, potrivit comentariilor lăsate la postare. Thalia și Maluma au interpretat câteva dintre cele mai cunoscute hituri ale lor, dar au și adus surprize pe scenă.

Dueturile lor au fost momentele culminante ale spectacolului, unde publicul a putut vedea cum două voci puternice se completează perfect.

View this post on Instagram

A post shared by Thalia (@thalia)

Citește și:

Juan Luis Londoño Arias mai bine cunoscut prin numele său de scenă Maluma, este un cântăreț și compozitor din Columbia care a obținut faimă în țara lui natală, în 2011, cu "Farandulera", "Obesión" și "La Temperatura", a început să fie recunoscut și în America.

Maluma a lansat mai multe albume de succes și a colaborat cu artiști renumiți din întreaga lume, consolidându-și poziția ca una dintre vedetele muzicii latine moderne.

Citește și:
În articolul

Imagini din concertul pe care Thalia l-a avut alături de Maluma. Deși îi despart ani de carieră, stilurile lor se potrivesc de minune. Doi artiști latino pe aceeași scenă

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp