Happy People
Itati Cantoral, început de an cu un nou look. Cum arată celebra actriță cu părul vopsit natural și breton

Publicat pe 05.01.2022 la 16:35. Actualizat pe 05.01.2022 la 17:03

Itati Cantoral și-a surprins urmăritorii cu cel mai nou look. Actrița s-a lăsat pe mâna stiliștilor și s-a vopsit natural, cu breton. Cum arată.

Itati Cantoral pe scenă în Las Vegas. 11 nov. 2010

Getty Images

După un an plin de proiecte importante, Itati Cantoral și-a luat o pauză și a vrut să înceapă 2022 mai determinată ca oricând. S-a tuns, s-a vopsit, și-a schimbat complet look-ul. Fotografia a fost urcată pe pagina de Instagram a vedetei, iar fanii au felicitat-o.

Itati Cantoral a petrecut sărbătorile doar fiica ei cea mică, gemenii păstrându-și tradiția și petrecând acele zile cu tatăl lor, Eduardo Santamarina. Cu toate astea, familia vedetei s-a reunit în Texas pentru a petrecere noaptea dintre ani.

Itati Cantoral, început de an cu un nou look

Itati Cantoral nu a putut rezista tentației, așa că a postat pe contul său personal fotografii din cadrul petrecerii. Actrița a vrut să profite de vacanță rămasă, așa că și-a schimbat complet look-ul.

Datorită meseriei pe care a îmbrățișat-o de tânără, Itati Cantoral este obișnuită să-și schimbe coafurile foarte des. De data aceasta însă, vedeta a vrut să-și lase părul natural, cu breton, asta pentru că sărbătorile de anul acesta au fost doar despre cei dragi.

View this post on Instagram

A post shared by @itatic_oficial

Chiar la început de lună, Itati Cantoral a postat o fotografie în online în care apare nemachiată, fără o coafură profesionistă și cu breton. Fanii au reacționat imediat și au declarat că vedeta arată mult mai bine naturală, decât aranjată de stiliștii profesioniști. De-a lungul carierei sale, vedeta a avut atât părul lung, vopsit blond, cât și șuvițe cu o coafură elegantă. Itati Cantoral a știut întotdeauna să-și pună chipul în valorea și nu a dezamăgit niciodată.

Itati Cantoral s-a născut pe 13 mai 1975 și este o cântăreață, actriță, dansatoare și producătoare de origine mexicană. Are rădăcini spaniole, dar și italiene. Este cunoscută în special pentru rolul din “Maria la del barrio”, acolo unde a interpretat-o pe Soraya Montenegro.

S-a născut în Mexic și este fiica compozitorului Roberto Cantoral și a vedetei de film italian, Itati Zucchi. Actrița mai are trei frați.

Itati Cantoral, de-a lungul timpului

Itati Cantoral a lucrat cu primul iubit, Eduardo Santamarina în 1992 în cadrul telenovelei “De frente al sol”. În 1997, au lucrat împreună ca protagoniști în telenovela “Salud, dinero y amor”, acolo unde s-au îndrăgostit. Cei doi s-au întâlnit timp de doi ani și în 1999 s-au căsătorit civil, iar patru luni mai târziu s-au căsătorit în biserică.

În data de 3 august 2000, au venit pe lume gemenii Eduardo și Roberto, iar după cinci ani de căsnicie, în 2004, cei doi și-au anunțat separarea. Șase luni mai târziu au divorțat.

În timp ce lucra pentru telenovela “La viuda de blanco”, Itati Cantoral a început o relație cu producătorul Carlos Alberto Cruz și cei doi și-au legalizat relația într-o ceremonie privată avută în 2008. Pe 9 octombrie 2008 s-a născut fiica lor, Maria Itati. În 2017, Itati Cantoral și Carlos Alberto Cruz și-au anunțat divorțul.

Ca răspuns pentru toată activitatea sa, Itati Cantoral a primit nenumărate premii de-a lungul timpului. În 1996 a primit premiul pentru Cel mai bun personaj negativ feminin în Maria la del Barrio, iar în 2010 premiul pentru Cea mai bună actriță într-o serie pentru Silvia Pinal, Frente a ti.

În articolul

Itati Cantoral, început de an cu un nou look. Cum arată celebra actriță cu părul vopsit natural și breton

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp