Happy People
Itatí Cantoral surprinde cu un body culoarea pielii. Vedeta s-a fotografiat cu ocazia filmării unei noi pelicule

Publicat pe 06.07.2023 la 15:15. Actualizat pe 06.07.2023 la 17:09

Itatí Cantoral și-a luat comunitatea de fani prin surprindere. Vedeta s-a fotografiat în spatele scenei, cu ocazia filmării unei noi pelicule.

Itatí Cantoral surprinde cu un body culoarea pielii

Profimedia Images

Itatí Cantoral lucrează în prezent la o peliculă biografică despre viața artistei Lupe Vélez. Aceasta a publicat câteva imagini în mediul online și i-a uimit pe fani care au văzut-o într-un body culoarea pielii, într-o formă de invidiat.

Itatí Cantoral surprinde cu un body culoarea pielii

Este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Mexic și a demonstrat de-a lungul timpului că poate intra în pielea oricărui personaj. La cei 48 de ani ai săi a îmbrăcat un body culoarea pielii și a publicat o fotografie provocatoare în mediul online. Urmează să fie văzută într-un film biografic despre viața vedetei Lupe Vélez. De-a lungul filmărilor, a ținut să le arate fanilor diferite ipostaze de pe platourile de filmare.

View this post on Instagram

A post shared by @itatic_oficial

Cu un look stil anii 20, 30, am putut-o vedea pe antagonista din Maria la del barrio cu părul scurt, negru și purtând haine de epocă. Fustele midi și bluze înflorate, toate s-au aflat în garderoba sa. Pentru cei care nu cunoscut istoria acesteia, Lupe Vélez a fost o actriță, dansatoare și vedetă mexicană dintr-o epocă îndrăgită a cinematografiei. A triumfat la Hollywood, interpretând o femeie latină temperamentală, explozivă și plină de tact.

Itatí Cantoral a ținut să le arate tuturor că interpretarea sa este impecabilă, așa că a publicat o fotografie pe care în mod normal nu ar fi lăsat-o să zboare pe internet. De la culoarea pielii până la un ton jucăuș, aceasta nu a uitat de detaliile naturale. Actrița a fost criticată în luna februarie pentru faptul că a publicat câteva imagini mai îndrăznețe, însă de data aceasta nu a ezitat să opteze pentru același stil cu un scop nobil. Cele mai multe dintre instantanee vin să arate o altă epocă.

Cu capul sprijinit, dat într-o parte sau cu brațele la spate, așa apare Itatí Cantoral pe contul său personal de Instagram. Are peste 2 milioane de prieteni virtuali și peste 2 mii de imagini publicate deja.

Thalía și Itatí Cantoral s-au reîntâlnit după 30 de ani de la filmările Maria la del barrio

După ce telenovela Maria la del Barrio a făcut furori odată cu lansarea, Thalía și Itatí Cantoral s-au reîntâlnit după 30 de ani. Nu mai este niciun secret faptul că cele două au jucat rolurile de antagonistă și protagonistă. Chiar dacă multe dintre comentariile fanilor au fost într-un sens pozitiv, au fost și persoane care i-au recomandat să nu se mai lase surprinsă astfel.

În articolul

Itatí Cantoral surprinde cu un body culoarea pielii. Vedeta s-a fotografiat cu ocazia filmării unei noi pelicule

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp