Happy People
Jacky Bracamontes își ia rămas bun de la o parte din cariera sa. Actrița renunță la emisiunea ei de suflet

Publicat pe 16.04.2021 la 17:16. Actualizat pe 16.04.2021 la 17:25

Actrița Jacky Bracamontes este una dintre cele mai urmărite actrițe de origine mexicană. Cu toate acestea actrița a hotărât să-ți încheie o etapă importantă din cariera sa de televiziune. Vestea care i-a surprins pe fanii lui Bracamontes.

Jacky Bracamontes la Latin American Music Awards, 2019

Getty Images

Jacky Bracamontes s-a întors la forumurile de televiziune ale programului Netas Divinas după un an de absență din emisiunea mexicană. După reuniunea cu colegii săi, actrița a împărtășit în fața camerelor o știre care are legătură cu viitorul ei profesional, anunțând că emisiunea din 14 aprilie anul trecut a fost ultima ei participare în calitate de co-gazdă a proiectului la care a participat din 2018.

Vestea i-a luat complet prin surprindere pe fanii lui Jacky, motiv pentru care presa internațională a vehiculat tot felul de știri, punând la îndoială continuarea zilelor de actorie ale actriței.

View this post on Instagram

A post shared by Jacky Bracamontes (@jackybrv)

Un capitol încheiat pe Jacky Bracamontes

„Trebuie să mărturisesc că sunt foarte tristă pentru că nu vreau să părăsesc Divina Net, dar nu voi pleca complet, inima mea rămâne acolo, îmi place să fac parte din acest cvintet, ei știu că îi iubesc. De asemenea, o să-mi fie dor de ei și sper să mă întorc chiar și ca invitat pentru că îmi place acest program ", a mărturisit actrița cu tristețe.

În același mod, ea a subliniat cât de complicat a fost pentru ea să găsească un echilibru între munca ei și reședința sa din Miami, ceea ce a determinat-o să ia decizia de a face un pas paralel cu producția Netas Divinas, potrivit Hola.

View this post on Instagram

A post shared by Jacky Bracamontes (@jackybrv)

„Realitatea mea acum este că locuiesc în Miami, lucrez acolo. Nu mai fusesem în acest forum de un an, ceea ce pentru mine a fost complicat de munca mea. Din cauza pandemiei, care a făcut și călătoria dificilă, a trebuit să rămân acolo, așa că a venit timpul să decid împreună cu oamenii canalului că este mai bine să ne luăm la revedere ”, a subliniat vedeta.

Jacky a mărturisit cât de plăcut a fost pentru ea să facă parte dintr-o echipă de femei cu care a reușit să-și deschidă inima de mai multe ori pe diferite probleme din viața ei personală, ceea ce i-a adus o creștere personală imensă. Paola Rojas , Consuelo Duval , Natalia Téllez și Daniela Magun , au fost cei mai buni complici și însoțitori ai acestei aventuri de televiziune care se încheie pentru ea.

"Am spus că nu voi plânge, vă mulțumesc pentru acest moment, pentru aceste cuvinte de la fiecare dintre voi, am rămas fără cuvinte și acest lucru este dificil pentru mine, deoarece sunt foarte vorbăreață", a concluzionat Bracamontes.

Citește și:
În articolul

Jacky Bracamontes își ia rămas bun de la o parte din cariera sa. Actrița renunță la emisiunea ei de suflet

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp