Happy People
Jacky Bracamontes răspunde acuzațiilor aduse în mediul online de Elizabeth Gutiérrez. Cum a reacționat vedeta

Publicat pe 25.02.2022 la 14:15. Actualizat pe 25.02.2022 la 14:40

Jacky Bracamontes răspunde acuzațiilor aduse în mediul online de către Elizabeth Gutiérrez, fosta parteneră a lui William Levy. Cum s-a apărat vedeta și ce declarații a făcut.

Jacky Bracamontes pe scena Latin American Music Awards în 2019

Getty Images

Jacky Bracamontes răspunde acuzațiilor aduse în mediul online de către Elizabeth Gutiérrez, fosta parteneră a lui William Levy. După ce cuplul a decis să meargă pe drumuri diferite ale vieții, mai multe speculații legate de infidelitatea actorului au apărut pe rețelele de socializare.

Actrița a fost interogată de către jurnaliști și a oferit un răspuns care i-a uimit pe cei mai mulți dintre fani. Ce a declarat Jacky Bracamontes.

Jacky Bracamontes răspunde acuzațiilor aduse în mediul online de Elizabeth Gutiérrez

Jacky Bracamontes a rupt tăcerea în legătură cu acuzații aduse în mediul online de către Elizabeth Gutiérrez, fosta parteneră a lui William Levy. După decizia cuplului de a se despărți, mai multe zvonuri legate de infidelitatea actorului au apărut pe rețelele socializare.

Ulterior, Elizabeth Gutiérrez i-a adus acuzații lui Jacky Bracamontes chiar în mediul online, iar de acolo până la o ceartă în toată regula a fost doar un pas. În cartea sa 'La pasarela de mi vida: ¡Para atrás, ni para tomar vuelo!”, Bracamontes a mărturisit că în timpul filmărilor pentru telenovela “Sortilegio” a avut o scurtă relație cu William Levy.

View this post on Instagram

A post shared by Jacky Bracamontes (@jackybrv)

Cu toate acestea, flirtul a luat sfârșit atunci când actrița a avut că bărbatul urma să devină tătic pentru a doua oară. Elizabeth Gutiérrez i-a adus acuzații colegei sale de platou, spunând că aceasta știa de relația lui William Levy, însă a continuat să aibă relații intime cu acesta. Acum, Jacky Bracamontes a vorbit pentru prima oară despre aceste acuzații și a lămurit întreaga problemă.

“Tot ce-am avut de spus se află în acea carte, vă spun asta pentru ca apoi să nu-mi puneți vorbe în gură care de fapt nu sunt ale mele.”, a declarat Jack Bracamontes, conform Tvnotas.com.mx. Aceasta a completat ulterior:

„Dacă este cineva care pretinde că eu vorbesc de rău femeile, vă spun că acest lucru nu se va întâmpla niciodată.”

Jacky Bracamontes, de-a lungul timpului

Jacky Bracamontes s-a născut în Guadalajara și este fiica fostului antrenor de fotbal, Jesús Bracamontes. De-a lungul timpului, vedeta a câștigat mai multe titluri de frumusețe, printre care și “Nuestra Belleza Mundo”. Cu ajutorul fostei Miss Univers Lupita Jones, faimoasa vedetă Jacky Bracamontes a reușit să intre în lumea concursurilor de frumusețe și să aibă o șansă reală la câștigarea titlului.

Jaqueline Bracamontes a fost pe rând model, actriță și deținătoare a unor premii importante în cadrul concursurilor de frumusețe din țara natală. A câștigat “Nuestra Belleza Jalisco 2000”, “Nuestra Belleza México 2000” și a reușit să-și reprezinte țara la “Miss Universe 2001”. Actrița mai are trei frați, dar este cea mai mare dintre ei.

După ce a terminat liceul, Bracamontes s-a mutat în Franța, special pentru a studia această limbă străină. Ulterior s-a întors în Mexic pentru a studia comunicare în cadrul Instituto Tecnológico de Estudios Superiores de Occidente. În timpul facultății a devenit model și de atunci a reușit să câștige nenumărate premii în domeniu. Vorbește fluent spaniola, engleza și franceza.

Și-a început cariera prezentând diverse emisiuni concurs și astfel și-a creat un drum spre platourile de filmare ale telenovelelor. A jucat în telenovela „Alegrijes y Rebujos” în 2003, iar apoi în “Rubi”, alături de Barbara Mori și Sebastian Rulli.

În articolul

Jacky Bracamontes răspunde acuzațiilor aduse în mediul online de Elizabeth Gutiérrez. Cum a reacționat vedeta

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp