Happy People
Jennife Lopez, abdomen de fier la 51 de ani. Cum s-a lăsat fotografiată în sala de forță

Publicat pe 05.01.2021 la 13:13. Actualizat pe 05.01.2021 la 14:07

Jennifer Lopez a fost și încă este un adevărat etalon de frumusețe. Diva hispanică, în vârstă de 51 de ani, se mândrește cu un trup de invidiat. Iată cum s-a lăsat fotografiată

Jennife Lopez, abdomen de fier la 51 de ani. Cum s-a lăsat fotografiată în sala de forță

Profimedia

Cu un abdomen de invidiat și un corp demn de o zeiță a frumuseții, Jennifer Lopez a făcut senzație în mediul online. Poza a fost atât de apreciată de fani încât a aduant aproximativ 2.000.000 de aprecieri.

Pe bună dreptate, pare că timpul nu a trecut pentru JLo, vedeta care la o vârstă destul de înaintată are un trup impecabil, bine lucrat la sală.

Citește și:

Recent, vedeta s-a fotografiat la sală, într-un costum, ce i-a lăsat din plin formele sexy la vedere.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer Lopez, artist de talie mondială

Jennifer Lopez ajuns cunoscută pe plan mondial datorită talentului său muzical și actoricesc. Visa încă din copilărie să devină artistă, astfel că a început să cânte de la o vârstă fragedă. De-a lungul timpului, a jucat în multe filme, însă succesul a fost de partea ei abia în anul 1997, când a jucat rolul binecunoscutei și regretatei Selena, în filmul cu același nume.

Cariera muzicală a început mai târziu, pe la sfârșitul anilor '90. Un debut cu succes, în care primul album al lui Jennifer s-a intitulat "On the 6" și conținea hituri precum "If you had my love" sau "Waiting for tonight". Pentru acest album, Jennifer a obținut discul de platină, datorită volumului de vânzări.

Averea lui Jennfier Lopez

Jennifer Lopez este cea mai bine plătită actriță de origine hispanică din lume , încasând pentru un rol în film peste 15 milioane de dolari. Filmele în care a jucat au avut încasări record , precum Maid in Manhattan cu 94,001,225 $ și Shall We Dance cu 170,128,460 în box-office-ul internațional, potrivit Wikipedia.

Jennifer Lopez a vândut peste 50 de milioane de albume în întreaga lume . Revista Forbes a estimat averea divei la 325 milioane de dolari , aceasta ocupând poziția a 7-a în topul celor mai bogate femei din industria muzicii.

În articolul

Jennife Lopez, abdomen de fier la 51 de ani. Cum s-a lăsat fotografiată în sala de forță

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp