Happy People
Jennifer Lopez, apariție inedită cu o plasă de mărgele pe cap, în prezența altui bărbat. Ce surpriză pregătește fanilor

Publicat pe 31.01.2022 la 19:16. Actualizat pe 04.02.2022 la 14:23

Jennifer Lopez și-a surprins fanii cu o apariție inedită pe rețelele de socializare, în compania unul alt bărbat. Acesta pregătește o nouă colaborare menită să rupă topurile muzicale, așa cum a mai făcut și în trecut. Cine este starul alături de care lucrează la un proiect.

Jennifer Lopez

Getty

Jennifer Lopez a colaborat cu artistul internațional Maluma pentru noul hit "Marry Me". Cei doi au lansat îmrpeună un videoclip muzical care deja a cuerit inimile fanilor. Mai mult, JLo lansează și un film cu același nume.

Comedia romantică „Marry Me”, cu Jennifer Lopez şi Owen Wilson va lansată luna acesta în februarie

Jennifer Lopez deja a compus și publicat melodia în care apare alături de Maluma.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Universal Pictures a lansat joi trailerul lungmetrajului care va ajunge în cinematografe pe 11 februarie.

Lopez este Kat, cântăreaţă de succes care se căsătoreşte în timpul unui concert cu un bărbat pe care nu îl cunoaşte, interpretat de Wilson. Ea ia această decizie după ce află că iubitul ei, Bastian (interpretat de cântăreţul Maluma), o înşeală. Aşa cum este de aşteptat, Kat şi soţul ei se îndrăgostesc, deşi aranjamentul ar trebui să dureze doar trei luni, potrivit news.ro.

Din distribuţie fac parte Sarah Silverman, Jameela Jamil şi Jimmy Fallon.

View this post on Instagram

A post shared by Marry Me (@marrymemovie)

Coloana sonoră cuprinde piese interpretate de Lopez - precum „On My Way” şi „Pa’ Ti” şi „Lonely”, cântate cu Maluma. „Marry Me” este regizat de Kat Cairo, care a mai semnat „It’s Always Sunny in Philadelphia” şi miniseria „Dead to Me” (Netflix). Scenariul, bazat pe un roman grafic al lui Bobby Crosby, a fost scris de John Rogers („The Librarians”), Tami Sagher şi Harper Dill.

View this post on Instagram

A post shared by MALUMA (@maluma)

Cele mai recente proiecte ale lui Lopez au fost regizate de femei, inclusiv „Hustlers” (r. Lorene Scafaria). În 2020, ea a explicat într-un interviu acordat Variety importanţa existenţei mai multor femei regizor. Drama „The Godmother”, în care Lopez va juca rolul traficantei de droguri Griselda Blanco, va fi regizată tot de o femeie, a mai dezvăluit ea la acel moment.

În articolul

Jennifer Lopez, apariție inedită cu o plasă de mărgele pe cap, în prezența altui bărbat. Ce surpriză pregătește fanilor

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp