Happy People
Jennifer Lopez, schimbare de look. Cum arată artista vopsită și cu părul mai scurt

Publicat pe 05.12.2021 la 11:36. Actualizat pe 05.12.2021 la 12:13

Jennifer Lopez apare alături de Ben Affleck și copiii în cele mai noi fotografii din online. Cu toate astea, ce i-a surprins pe fani a fost noua schimbare de look a vedetei. Aceasta s-a tuns și s-a vopsit.

Jennifer Lopez și Ben Affleck la plimbare

Profimedia Images

Anul 2021 a fost plin de surprize pentru Jennifer Lopez. După ce și-a reluat relația de iubire cu Ben Affleck, artista le-a prezentat fanilor proiectul ei cinematografic, alături de videoclipul melodiei de pe coloana sonoră.

Pentru acest sfârșit de an, artista a luat o decizie importantă, așa că a dorit să-și schimbare look-ul. În cele mai noi fotografii din online, JLo apare vopsită și cu părul mai scurt.

Jennifer Lopez, schimbare de look

De-a lungul acestui an, JLo a ales să-și lase părul lung și blond, fără breton. Cu suvițe de-o parte și de alta, artista a atras atenția de fiecare dată când a apărut pe scenă în decursul anului care va trece în curând.

Cu toate astea, spre sfârșitul acestui an, vedeta a decis că este necesată o schimbare de look, așa că s-a tuns și s-a vopsit.

La începutul lunii decembrie, Jennifer Lopez a decis că este cazul să-și tundă părul lung cu care și-a obișnuit fanii, așa că vedeta le-a spus adio centimetrilor de păr care au consacrat-o. Pe pagina de Instagram a produselor sale de beauty, cântăreața le-a arătat fanilor noua coafură.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Peste părul castaniu, JLo a ales să-și facă șuvițe blonde, dar și să-și tundă părul. În fotografia postată în online, aceasta și-a făcut și câteva șuvițe, astfel că părul îi pare mult mai scurt.

Deși s-a vopsit, Jennifer Lopez nu a dorit să renunțe la culoarea părului ei natural, astfel că fanii au apreciat imediat această încercare a vedetei de a termina anul cu un nou look. Ei bine, acum ceva vreme artista apărea pe contul personal de Instagram cu o altă culoare a părului, de data aceasta castaniu închis.

Jennifer Lopez este recunoscută pentru diferitele stiluri pe care le încearcă, dar și culorile de păr cu care și-a obișnuit fanii în decursul anilor de carieră.

Jennifer Lopez și schimbările sale de look. A avut părul roz

Cu mesajul “Rozul îi face pe băieți să-și întoarcă capul”, Chris Appleton a vopsit-o pe Jennifer Lopez și i-a oferit o cu totul altă înfățișare. Kim Kardashian și Dua Lipa se numără printre vedetele pe care bărbatul le-a schimbat look-ul de-a lungul timpului.

Tonurile de roz au fost prezente la JLo peste tot în afară de rădăcini, acolo unde vedeta și-a menținut culoarea naturală a părului. Fanii, dar mai ales vedetele au fost impresionate de look-ul artistei, iar Paris Hilton a fost cea care i-a lăsat un mesaj plin de inimioare în dreptul fotografiei din online.

Ei bine, deșii internauții au crezut că este o schimbare permanentă de look, iată că artista și-a vopsit rapid părul și a ajuns din nou să aibă părul blond sau castaniu.

În 2020, Jennifer Lopez a uimit audiența cu un păr foarte lung plin de culori radiante. Exact acum un an, în decembrie 2020, artista și-a ales acest look pentru un final de an nemaipomenit. Atunci, iubita lui Ben Affleck a apelat la o perucă, dar acum stilul natural i s-a părut mai potrivit. Cu toate astea, fanii așteaptă ultimele săptămâni din an pentru a vedea ce surprize mai pregătește JLo.

În articolul

Jennifer Lopez, schimbare de look. Cum arată artista vopsită și cu părul mai scurt

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp