Happy People
Kate del Castillo a dezvăluit cum l-a cunoscut pe 'Chapo' Guzmán. Cum a reușit baronul drogurilor să o contacteze pentru prima dată pe actriță

Publicat pe 18.12.2023 la 20:49. Actualizat pe 18.12.2023 la 21:28

Kate del Castillo și "Chapo" Guzmán au fost în centrul atenției în urmă cu câțiva ani, când s-a dezvăluit că actrița și baronul drogurilor au avut o serie de întâlniri. Cum a reușit baronul drogurilor să o contacteze pentru prima dată pe actriță?

Kate del Castillo

Gettyimages.com

Unul dintre marile mistere din jurul relației dintre Kate del Castillo și "Chapo" Guzmán este cum a reușit traficantul de droguri să ia legătura cu actrița fără a fi suspectat inițial, în ciuda faptului că "Chapo" era unul dintre cei mai căutați infractori la acea vreme.

CUM A REUȘIT "EL CHAPO" SĂ O CONTACTEZE PE KATE DEL CASTILLO FĂRĂ SĂ TREZEASCĂ SUSPICIUNI

Actrița a dezvăluit într-un interviu că lordul drogurilor s-a folosit de avocații săi pentru a ajunge la ea. Tocmai într-un interviu recent acordat lui Yordi Rosado, Kate del Castillo a rupt în sfârșit tăcerea și a dezvăluit câteva detalii inedite despre relația sa cu Joaquín Guzmán Loera.

Kate del Castillo, cunoscută pentru rolul principal din serialul "La reina del sur", i-a povestit lui Yordi Rosado cum a reușit "Chapo" să o localizeze pentru a comunica pentru prima dată cu ea, iar pentru asta a decis să apeleze la echipa de avocați a acestuia.

"Nu m-am gândit niciodată că mă vor contacta, nu mi-a trecut prin minte... câtuși de puțin", a recunoscut actrița, acceptând că prima ei reacție a fost să fie surprinsă.

Pe de altă parte, Kate del Castillo a explicat că "Chapo", pentru a ajunge la ea, a sunat mai întâi la Asociația Națională a Actorilor (ANDA), de unde a reușit să obțină numărul de telefon al mamei sale. Apoi a sunat acasă și a cerut să vorbească cu vedeta.

Kate del Castillo a explicat că, la început, i-au spus mamei sale că vor să o contacteze pentru a face un film, deși au insistat să o vadă personal, în loc să îi trimită un scenariu sau un e-mail:

"Am rugat-o să le dea adresa mea de e-mail... apoi le-am cerut să-mi trimită scenariul..... ei au continuat să spună că vor să mă vadă personal pentru a vorbi despre această producție", a spus ea, potrivit tvynovelas.com.

După mai multe apeluri, băieții au lăsat să cadă aluziile, spunându-i că sunt avocații lui "Chapo" și că traficantul de droguri dorea să vorbească cu ea. De ce a acceptat? Așa cum a declarat de mai multe ori, Kate del Castillo a făcut-o din curiozitate pentru a-l întâlni pe unul dintre cei mai căutați traficanți de droguri mexicani de către autorități.

Actriţa mexicană Kate del Castillo a declarat că doarme ''cu un pistol'' după scandalul El Chapo, în 2019

Cunoscuta actriţă şi producătoare mexicană Kate del Castillo a dezvăluit în anul 2019 că, după izbucnirea scandalului care i-a legat numele de traficantul de droguri Joaquín ''El Chapo'' Guzmán, doarme ''cu un pistol'', relatează EFE, potrivit Agerpres.

Kate del Castillo a dezvăluit acest lucru într-un episod al emisiunii difuzate pe Facebook Watch, "Red Table: The Estefans", în care Gloria, Emily şi Lili Estefan discută de la locuinţa lor cu diferiţi invitaţi.

În cadrul programului, actriţa mexicană a vorbit cu celebra cântăreaţă Gloria Estefan despre "poziţia sa vulnerabilă" şi despre episoadele complicate din viaţa sa şi a apropiaţilor săi după scandalul El Chapo.

Kate, care este prietenă bună cu Gloria şi cu soţul ei, producătorul şi omul de afaceri Emilio Estefa, şi are o relaţie de mulţi ani cu Lili Estefan, gazda emisiunii de ştiri şi evenimente latino "El Gordo y la Flaca", a oferit detalii necunoscute despre consecinţele schimbului de scrisori şi vizitei pe care i-a făcut-o lui Guzman în 2015, care pe atunci era căutat de poliţie.

Actriţa a dat zeci de interviuri pe această temă şi a realizat chiar şi un documentar, "Cum l-am cunoscut pe El Chapo", însă până acum nu a detaliat stresul psihologic cauzat de relaţia sa cu temutul traficant de droguri.

"Încă nu l-am depăşit", a recunoscut Del Castillo, cu vocea întretăiată şi luptând pentru a nu izbucni în lacrimi. Ea nu s-a referit însă la spaima pe care a trăit-o când l-a cunoscut pe Guzmán, ci la persecuţiile suferite, potrivit ei, după ce guvernul mexican a dat ordin pentru capturarea acestuia.

După ce autorităţile au anunţat că l-au prins pe traficantul de droguri, graţie conexiunii sale cu Kate Del Castillo, actriţa a început să se teamă pentru viaţa ei şi a familiei sale şi a fost chiar nevoită să-şi părăsească locuinţa.

"Toată lumea ştie unde locuieşti", i s-a spus. Atunci ea a cumpărat o armă de foc în cazul în care ar avea nevoie de protecţie.

Del Castillo a povestit că lupta în justiţie cu autorităţile mexicane pentru această informaţie i-a consumat toate economiile şi banii pe care i-a primit după cele două sezoane ale serialului "Ingobernable", pentru documentarul despre El Chapo şi ce de-al doilea sezon al serialului "La Reina del Sur", care a fost transmis în 2018 de postul Telemundo.

În articolul

Kate del Castillo a dezvăluit cum l-a cunoscut pe 'Chapo' Guzmán. Cum a reușit baronul drogurilor să o contacteze pentru prima dată pe actriță

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp