Happy People
Kylie Jenner, într-un body mulat care a atras atenția admiratorilor. Ce detaliu i-a uimit pe oamenii care au vazut-o așa

Publicat pe 18.08.2021 la 18:34. Actualizat pe 18.08.2021 la 19:56

Kylie Jenner, cea mai tânără milionară, a pozat fără inhibiții într-un body care a lăsat la vedere detalii picante despre trupul său. Fanii au reacționat imediat.

Kylie Jenner

Getty Images

Tânăra a devenit cunoscută după ce a apărut în emisiunea de televiziune ''Keeping Up with the Kardashians'', alături de mama şi surorile ei. Ea a devenit la scurt timp extrem de bogată după ce și-a lansat o linie de cosmetice.

Kylie Jenner s-a fotografiat de curând într-un body neîncăpător, care i-a făcut pe fani să creadă că arputea avea parte de un accident vestimntar dacă ar purta cstumul la plajă. Acesta a ajuns din nou în atenția presei internaționale, datorită formelor voluptoase și a felului în care arată la doar 23 de ani.

View this post on Instagram

A post shared by Kylie (@kyliejenner)

Cum a devenit Kylie Jenner peste noapte, din miliardară, milionară

Titulatura de miliardară i-a fost luată rapid după ce revista a precizat că a revizuit datele financiare date publicităţii de Coty Inc, firmă care a cumpărat o participaţie de 51% în compania de cosmetice a lui Kylie Jenner în noiembrie 2019.

Potrivit Forbes, datorită vânzărilor record, Kylie a fost intitulată "cea mai tânără miliardară autorealizată", însă mai apoi i-a fost retras titlul, menționând că s-a produs o eroare.

Astfel, acordurile financiare au scos în evidenţă faptul că ''afacerea lui Kylie este în mod semnificativ mai mică şi mai puţin profitabilă decât familia a lăsat să se înţeleagă ani de zile în industria cosmetică şi presă, printre care şi Forbes'', a precizat revista.

Ce avere are Kylie Jenner, în realitate

Forbes estimează acum averea netă a lui Jenner (23 de ani) la circa 900 de milioane de dolari. Deci, Kylie nu este miliardară ci milionară!

Jenner a devenit în 2017 cea mai tânără persoană inclusă în topul celor mai bine plătite 100 de celebrităţi în ultimul an realizat de revista Forbes - Forbes Celebrity 100, notează DPA. Ea este cea mai tânără dintre copiii cuplului Caitlin (fostă Bruce) şi Kris Jenner.

În articolul

Kylie Jenner, într-un body mulat care a atras atenția admiratorilor. Ce detaliu i-a uimit pe oamenii care au vazut-o așa

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp