Happy People
Leticia Calderon a fost operată de urgență. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Publicat pe 07.10.2021 la 09:39. Actualizat pe 07.10.2021 la 10:58

Leticia Calderon, una dintre cele mai apreciate actrițe de telenovele, s-a operat de urgență la sfaturile doctorilor. Vedeta și-a asigurat fanii de pe rețelele de socializare că totul a decurs așa cum trebuia și starea ei de sănătate este bună.

Leticia Calderon pe covorul roșu

Getty

La sfatul medicului, Leticia Calderon s-a operat de urgență. Actrița din “Esmeralda” și-a speriat fanii de pe rețelele de socializare după ce a publicat o fotografie în care apare pe patul de spital.

Purtătorul de cuvânt al actriței i-a asigurat pe cei care o iubesc de faptul că vedeta lor preferată se simte bine, iar operația a fost una programată. Leticia Calderon rămâne una dintre cele mai cunoscute vedete de telenovele.

După operație, Leticia Calderon nu a avut nicio complicație, astfel că intervenția a fost un succes.

Leticia Calderon s-a operat de urgență

“A început cu niște dureri mici, apoi s-a dus la doctor și i-a spus că are legătură cu vezica biliară, că e inflamată. Au trebuit să o scoată.”, a declarat purtătorul de cuvânt.

De asemenea, acesta i-a asigurat pe toți că Leticia Calderon se simte foarte bine și că și-a revenit destul de repede din anestezie.

“Din fericire, mi-a spus că totul a decurs conform planului și că nu au existat complicații. Deja a ieșit din spital și merge acasă.”, a mai spus purtătorul de cuvânt.

View this post on Instagram

A post shared by Suelta La Sopa (@sueltalasopatv)

Aceasta nu este prima dată când Leticia Calderon ajunge pe patul de spital, prima oară fiind din cauza unei pneumonii pe care a avut-o din cauza virusului SARS-CoV-2. La acea vreme, actrița a făcut câteva declarații.

“Am fost în spital șapte zile cu oxigen, dar doar pentru a mă trata de pneumonie și pentru a avea grijă de plămânii mei.”, a spus Leticia Calderon.

Leticia Calderon și-a vaccinat copiii împotriva COVID-19

Leticia Calderon și-a dus cei doi copii în Statele Unite pentru a primi dozele împotriva virusului SARS-CoV-2. Actrița a trecut prin boală la începutul anului 2021 și a mărturisit că după ce i-a fost administrată prima doză de vaccin, a rămas cu efecte secunde.

Printre cele mai comune efecte, s-au numărat și durerea de braț, tahicardie și greață. Leticia Calderon spune că a rămas cu o tahicardie pe care nu o poate controla nici acum. Cu toate acestea, blondina este vaccinată complet la momentul actual.

Toată familia vedetei a trecut prin această boală, motiv pentru care au trebuit să stea internați în spital și să primească ajutor specializat. La vremea, Leticia Calderon a publicat o imagine cu tatăl său din perioada în care aceasta era doar un bebeluș.

“Asta era foarte importante, ca băieții mei să se vaccineze pentru a merge la școală.”, a spus Leticia Calderon.

Leticia Calderon a mărturisit că tatăl copiilor i-a dat întotdeauna permisiunea să facă ce dorește în ceea ce privește educația lor, și de asemenea a fost de acord cu vaccinul. În ceea ce privește relația pe care a avut-o cu bărbatul, actrița plănuiește să vorbească despre viața cu fostul partener.

Cât despre copiii actriței, se pare că băiatul cel mare al acesteia este îndrăgostit de o actriță și spune că va face tot ce-i va sta în putință pentru a o face fericită.

“ Este vorba despre Marjorie de Sousa , o iubesc din toată inima, o voi duce până la capătul lumii și înapoi.”, a declarant Luciano, fiul actriței.

În articolul

Leticia Calderon a fost operată de urgență. Ce s-a întâmplat cu vedeta

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp