Happy People
Leticia Calderon vorbește despre starea de sănătate după operația suferită

Publicat pe 12.10.2021 la 15:28. Actualizat pe 12.10.2021 la 15:47

Leticia Calderon, cunoscuta actriță mexicană, a fost operată de urgență acum câteva zile, atunci când doctorii au decis să îi scoată vezica biliară. Acum, vedeta vorbește despre starea de sănătate după intervenția suferită.

Leticia Calderon a fost operată de urgență

Happy Channel

Acum aproximativ o săptămână, îndrăgita actriță Leticia Calderon a fost operată de urgență din cauza unor dureri pe care le-a descris specialiștilor. Se pare că vedeta avea pietre la rinichi și de aceea doctorii au decis că trebuie să intervină în profunzime.

Imediat după intervenție, Leticia Calderon și-a asigur fanii că starea ei de sănătate este una bună, iar recuperarea este rapidă. Cu toate acestea, vedeta a mai rămas câteva zile în spital pentru investigații.

Acum, Leticia Calderon vorbește pentru prima oară despre problema pe care a avut-o, dar care nu i-a lăsat prea multe semne psihice.

Leticia Calderon vorbește despre starea de sănătate după operația suferită

“Mi-au făcut analize și au observat că am mici pietricele în vezica biliară și mi-au zis că mai devreme sau mai târziu vor trebui să mă opereze. Mi-au spus că dacă se vor mișca, îmi vor provoca dureri îngrozitoare și complicații. Atunci, am profitat de ocazie și m-am operat, dar m-am și vaccinat.”, a povestit Leticia Calderon.

Atunci când și-a aflat diagnosticul, Leticia Calderon a recunoscut că s-a speriat atât de tare încât a crezut că va muri.

“Pe mine până acum m-a speriat COVID-19, dar când am aflat că am și pietre m-am gândit că voi muri. Nu puteam, am doi copii.”, a spus actrița.

Leticia Calderon a mărturisit că a vorbit cu cei doi copii despre intervenție, însă aceștia i-au sugerat să facă tot ce este mai bine pentru sănătatea ei. Luciano, unul dintre copiii actriței, a fost foarte preocupat de această problemă, însă a acceptat cu ușurință operația mamei sale.

Leticia Calderon a fost operată

“Ei cunosc foarte bine modul meu de a le explica. Le-am spus că operația e pentru binele meu, să rămân sănătoasă și să pot avea grijă de ei.”, a declarat Leticia Calderon.

Cât despre starea ei de sănătate, Leticia Calderon și-a asigurat fanii că deja se află în confortul casei, acolo unde a început să aibă grijă ce mănâncă. Actriță evită de acum mâncărurile grase.

“Sunt un pic amețită pentru că am stat atâta timp la pat, dar doctorii mi-au spus că acum pot să merg. Mi-au scos vezica biliară, este o operație destul de grea, am făcut anestezie generală, a fost în spital, am rămas acolo o noapte și evident că trebuie să am grijă acum.”, a povestit Leticia Calderon.

Leticia Calderon a declarat că în momentul în care doctorii i-au depistat pietrele la rinichi, i-au spus că are și colesterol mărit, dar și hipertensiune. Cu toate acestea, actrița este sănătoasă și determinată să meargă mai departe în viață.

Actrița și-a vaccinat ambii copii și dorește să aibă grijă de ei în această perioadă nefastă pentru toată lumea. Leticia Calderon a fost bolnavă de COVID-19 și a declarat că a rămas cu probleme respiratorii în urma infectării cu virusul din China.

De aceea, actrița a decis că trebuie să-și vaccineze și copiii, astfel că i-a dus pe aceștia în SUA pentru a lua măsurile necesare.

În articolul

Leticia Calderon vorbește despre starea de sănătate după operația suferită

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp