Happy People
Lety Calderon, nevoită să lucreze cu actuala parteneră a fostului ei soț. Ce a avut de declarat actrița

Publicat pe 31.03.2021 la 13:16. Actualizat pe 31.03.2021 la 13:26

Lety Calderon, celebra actriță de origine mexicană, s-ar putea să fie nevoită să lucreze la un proiect împreună cu Yadhira Carrillo, actuala iubită a fostului ei soț. Cum a reacționat actrița la această veste.

Yadhira Carrillo vorbește despre starea de sănătate a lui Lety Calderon

Getty Images

În trecut Lety Calderon a fost căsătorită cu avocatul Juan Collado, relație din care au rezultat doi copiii, pe care care actrița îi are în custodie. Fostul soț al lui Calderon și-a refăcut viața cu actrița Yadhira Carrillo. Cele două actrițe sunt colege de platou, motiv pentru care sunt întrebate frecvent ce părerea au una față de cealaltă.

View this post on Instagram

A post shared by Lety Calderón (@letycalderon79)

De data aceasta, Lucho Borrego a întrebat-o pe Calderon ce părere are de posibilitatea de a lucra la aceeași telenovelă împreună cu actuala parteneră de viață a fostului ei soț.

Voi fi sinceră cu tine, nu place să fiu ipocrită. Dacă este nevoie să o fac, o voi face.

De asemenea, actrița a mărturisit că în momentul în care cineva rupe o relație, vorbește despre lucruri care rănesc și îi atacă public copiii, lucrurile nu se mai rezumă la un simplu „iartă-mă”, în ciuda așteptărilor.

De-a lungul timpului actuala iubită a lui Juan Collado, Yadhira a vorbit presei despre anumite subiecte personale din viața lui Calderon, mai mult de atât după moartea tatălui lui Lety, Yadhira i-a trimis condoleanțe publice actriței, potrivit tvynovelas. Cu toate acestea Calderon a prezentat mereu respect pentru colega sa de platou.

Ceea ce vă pot spune este că întotdeauna a existat un respect din partea mea față de ea și pot spune că ceea ce spune de foarte multe ori este o minciună, a declarat Lety Calderon.

În plus, Leticia Calderón a spus: „Toată viața am încercat să fiu liniștită. Când Juan m-a părăsit, prima lună a fost fulgerătoare, eram furioasă, desigur, eram rănită. Mi-a luat o lună să mă calmez.”

View this post on Instagram

A post shared by Lety Calderón (@letycalderon79)

Întotdeauna am crezut că-l voi vedea pe Juan toată viața mea pentru că avem doi copii împreună și pentru că m-am gândit din totdeauna ce voi face, dacă el va pleca. Am fost o soție bună.. El pe drumul lui și eu pe al meu.

După separarea celor doi soți, presa internațională a speculat tot felul de acuzații la adresa lui Calderon și a lui Yadhira. Motiv pentru care Calderon a avut grijă să clarifice întotdeauna lucrurile pentru fanii ei. Actrița este de părere că nu poți forța pe cineva să rămâna în viața ta, dacă nu este ceea ce își dorește, de aceea acum se consideră o femeie împăcată.

Citește și:
În articolul

Lety Calderon, nevoită să lucreze cu actuala parteneră a fostului ei soț. Ce a avut de declarat actrița

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp